Annawii

PREPPY CHIC OUTFIT

Nagellack (129:-), Kjol (149:-), Polotröja (299:-), Over knee-stövlar (1437:-)
Jag gillar verkligen preppychica outfits med vinröda inslag och denna outfit är inget undantag! Polotröjan är ljuvlig och skulle passa ypperligt till en svart vippkjol, platta ove rknee-stövlar samt matchande naglar. Det känns som en perfekt jobboutfit och jag ska nog försöka kopiera denna look någon dag!
Vad tycker ni om stilen – Hiss eller diss?
*Inlägget innehåller Affiliate-länkar 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Konstigt för jag har kommenterat om detta två gånger tidigare… Men då vet jag varför 🙂 tycker fortfarande det är synd för jag kommer nog titta mindre på just de inläggen eftersom att det inte passar in i sättet jag läser bloggar och letar efter nya plagg som skulle passa i min garderob. Får helt enkelt använda dina inlägg som enbart inspiration istället!

    1. ANNAWII

      Men vad konstigt, det har aldrig kommit några sådana och jag kikade igenom spamkorgen så inte där heller. Men tur det kom nu i alla fall!
      Jag sla försöka få in det där det ryms för jag vill så klart att ni ska känna er nöjda men det får bli en liten kompromiss, dock har jag fått veta att de ska bredda alla stil-bloggar så i framtiden blir det nog inga problem!
      Kram

  2. Malin

    Jag gillar tröjan! Skulle du kunna skriva var kläderna är ifrån istället för att enbart länka? Det blir så jobbigt när man läser från mobilen och måste klicka på länkarna för att få veta det, tar tar så mycket internet att hela tiden koppla upp till en browser. Jag har påpekat detta flera gånger, så det vore bra att få respons!