Annawii

NYTT BORD & NY(GAMLA) TANKAR ♥

God morgon mina små hjärtan! Igår hade jag en lite tung dag då jag tog ut mig ordentligt men på kvällen kom vårt nya köksbord från SPEKVA och lyste upp tillvaron för jisses vad fint det är! Har gått ner och kolla på det varje gång jag varit uppe och kissat i natt eftersom jag knappt kan fatta att det är vårt hihi. Ska försöka fota en smygtitt på det i dag och har redan lagt upp en bild på min Insta stories. Känns verkligen som att allt ”föll på plats” i köket nu när bordet kom och köksön känns så mycket lyxigare när den vägs upp av ett mastodontbord i stället för vårt lilla symaskinsbord. Härligt!
Planerna för i dag är att ta det lite lugnare för jag fick ett litet ”wake up call” igår kväll när jag var så slut och så hade min faster skickat ett mail till mig som gick rakt in i hjärtat. Jag vill verkligen inte köra slut på mig själv så nu får resten av husfixet ta den tid det tar. Som min kära vän Therez skrev till mig i morse ”Det ska ju vara roligt också” och när man bara kör på är det inte roligt så nu ska jag ”dutta på” snarare än ”köra på”. Svårt men det är viktigt! Börjar med att åka hem till mina föräldrar i helgen för att vila upp mig och då hoppas jag att lite extra sömn får mig att tänka klarare och inte bara studsa runt som en övertrött duracellkanin. Vill ju njuta av livet nu när vi har vår älskade lilla trollunge ♥.
Vad gör ni i dag kära ni? 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Förstår du vill köra på nu med nya huset! Kommer vilja samma när vi flyttar om ca 2 månader, sen hur det blir är en annan fråga ? Men det är inte fel att ta det lugnt och att saker tar tid! Det viktigaste är att du orkar ta hand om barn och dig själv!
    Idag lagar vi müsli och bröd medan stora är på föris, sen lek och middag hos vänner! Kram

  2. Mikaela

    Jag har inte följt dig så länge men du skriver ofta att du är trött, slutkörd osv. Bara undrar vad du gör för att bli så trött? Eller har du tidigare varit utbränd?