Annawii

PIGGELINBEBIS, PERSONALFEST & VÅRKÄNSLOR

God morgon mina små hjärtan! Vi hade en mkysig stund på föräldragruppen igår och efteråt hängde jag och lillan hela eftermiddagen. Hon är ju som sagt var en väldigt pigg och glad bebis så hon är i princip vaken hela dagarna med undantag för någon kortare vila i vagnen och lite vila när hon ammar de flesta dagar. Ha rju varit lite orolig för att hon sover för lite men har pratat med de på BVC och det är inget ovanligt för alla barn har olika sömnbehov och vår lilla tjej är tydligen som mig hihi. Dock uppskattar jag de dagar då hon sover en längre stund något enormt för vi vaknar ju båda runt 4-5-tiden och sedan är det fullt ös fram till Micke kommer hem. Brukar försöka lägga oss i sängen en stund efter lunch och lägga ett ben över hennes samt sjunga vaggvisor men då ler hon bara och kollar på mig med sina busiga ögon som om att jag är ”tokig” för att jag tycker vi ska sova. Vår lilla buspiggelin ♥.
Nåväl, planerna för i dag är hemmamys på dagen och i kväll ska jag och lillan på middag på mitt jobb. Vi firar ettårsjubileum sedan vi byggde ut med en middag med hela personalen och det ska bli supertrevligt. Vi stannar inte sent då lillan (och mamman 😉 måste sova men ändå kul att kunna vara med och få träffa alla kollegor. Hörde att alla tackat ja denna gång så det blir superkul! Resten av helgen går i familjens tecken då Micke är ledig och i morgon tänkte vi faktiskt grilla. Hur mysigt! Har så mycket vårkänslor nu när vädret vari så fint igår så jag hoppas det håller i sig hela helgen och vi kan sitta ute på bron och dricka kaffe, ta långpromenade rmed lillan och busa med Kokos i snön. Kommer bli en väldigt härlig helg!
Vad är era helgplaner raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tessochlex

    Här blir det vabb med liten som hostat hela natten så vi är trötta båda två, man sover ju så dåligt när de små är sjuka. Så vi ser fram emot en lungn helg jag skall fota imorgon och på söndag bli fotad med mini , perfekta planer känner jag. Hoppas ni får en fin helg ?