Annawii

CHANEL FAVORITES

Jag är ett stort fan av Chanels nagellack och två av mina favoritfärger denna säsong är ”May” och ”Frisson”! Förstnämnda har varit en favorit ända sedan förra våren och det andra är en ny favorit som jag tycker passar perfekt till vardags när jag vill ha det enkelt men ändå fint. Jag gillar båda två väldigt mycket men om jag måste välja ut en favorit blir det ”May” då jag aldrig tröttnar på den perfekta bubbelgumsfärgen, den gör mig alltid glad!
Vilken färg gillar ni mest?
/I’m a big fan of Chanels nail polish and two of my favorite colors this season are ”May” and ”Frisson”! May has been a favorite since last spring and I have fallen in love with Frisson recently. I like both a lot but my favorite is definitely ”May” because I never get tired of the perfect pink color and I feel happy just to look at it! Which color do you prefer babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Hej! Jag har läst din blogg ett tag och jag måste bara säga att jag verkligen älskar den. Du känns som en så himla härlig och glad person och får mig alltid på bra humör. Tolka mig inte fel nu, men det känns verkligen som att du uppskattar det lilla i vardagen och du inspirerar mig att göra det samma. Samt kläd-inspo! Jag har väldigt jobbig med egna problem just nu 🙁 Men blir alltid gladare av att kika in här. Speciellt då jag ska flytta till Umeå i sommar, så det är även lite flytt-inspo. Ha en super dag!