Annawii

LIFE IS LIFE

God morgon mina små hjärtan! Jisses vilken tuff start jag hade på dagen igår hos tandläkaren. Fick dock komma till en underbar tandläkare som faktiskt tog sig tid att undersöka vart roten till allt det onda kom i från och hon misstänkte att det var en gammal lagning i tanden bakom de andra tandläkarna hållt på med och när hon sa det brast det bara för mig. Fattar inte hur de kunde ha missat att kolla alla tänder för att se vart smärtan kom i från, så märkligt! Nåväl, hon vågade inte garantera att det var den tanden då de inte kan se någon inflammation i rötterna men hon borrade bort den gamla lagningen, la på medicin och sedan en ny fyllning. Jag bara grät eftersom jag var livrädd att få tillbaka smärtan (plus att få ännu en dyr räkning) men hon lovade mig att jag får komma in direkt om det börjar göra ont plus att jag slapp betala för gårdagens besök. När hon sa det började jag gråta igen av tacksamhet och av glädje att äntligen få möta en sån otroligt empatisk läkare. Sånt gör allt när man är liten och skör ♥.
I dag har jag som tur är ingen värk och är mest bara öm men är lite svullen över bihålan så det är mest sannolikt något enligt tandläkaren men vi får avvakta och se vad som händer. De vågar inte rotfylla förrän de kan se något på röntgen och det förstår jag för annars kanske de tar fel tand och jag står där med två rotfyllningar. Känns surt att inte få göra något åt problemet men samtidigt skönt att inte ha värk. Har passat på att amma och gosmysa med vår lilla skatt extra mycket detta dygn och igår fick jag så många skratt och leende från henne att jag blir alldeles tårögd bara jag skriver om det. Hon är verkligen vår lilla solstråle och jag älskar henne mer för varje dag som går! Nej, nu ska vi börja packa ihop oss för i dag flyttar vi till huset och jag kan inte säga det nog ofta men är så tacksam över att mamma följer med. Hon är bäst!
Ha nu en fin dag och håll gärna tummarna för att allt löser sig för mig ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lilja

    Håller tummarna för dej.
    Har precis själv varit hos tandläkaren och där hittar man inte varför jag ibland får ont när jag tuggar på tex en varm köttbit……
    Syns inte nåt på röntgen.

    1. ANNAWII

      Men vad skumt, då är vi i samma sits och tandläkaren sa att detta inte var så vanligt. Oftast kan de ju se om det är något men jag börjar nästan misstänka att jag har något i nedre bihålan sedan graviditeten. Ska till tandläkaren nästa vecka i alla fall och visar inte röntgen något då ska jag gå till en vanlig läkare och be dem kolla!
      Kram och hoppas du får bot på ditt bekymmer <3

  2. Ingrid

    vår lilla skrattar och ler hela tiden numera och det finns ju inget mer underbart. Hon kan alltid få en på bra humör oavsett hur man mår! Visst är det häftigt att se hur de utvecklas? 🙂