Annawii

TIRED MAMA AND LONGING FOR LITTLE ”C” ♥

God morgon lördag! I dag är det en trött blivande mami som skriver för i natt blev det inte många timmars sömn. Antingen ska det kissas (går på toa säkert 10 ggr/natt) eller så gör livmodern ont eller så snurrar lilltjoppan runt så att man blir alldeles snurrig. Hittade liksom ingen position som vi båda var nöjda med så var nära på att kasta in handuken och lägga mig framför TV:n ett par gånger men tvingade mig själv att ligga kvar. Som tur var somnade jag av utmattning när Micke gick till jobbet så jag har fått sova 1,5 timme nu och det känns bra ifall hon behagar komma i dag så jag fått lite återhämtning. 
Känns verkligen som att något är på gång för igår fick jag lite ny energi och orkade tvätta (vi har 6 trappor en väg till tvättstugan) och nu när jag vaknade var jag vätskefylld ända upp till magen. Har ju hört att man brukar bli lite extra vätskefylld dagarna innan så hoppas det är ett tecken! Jobbigt tecken då jag såg ut som en randig 90-åring när jag kikade ner på kroppen (bara täcket nuddar mig får jag linjer) plus benvärk men jag tar typ all skit jag kan få bara jag får träffa vår lilla ”C” snart. Längtar så himla mycket och vill bara få hålla hennes lilla kropp mot min och förundras över hur perfekt hon är (för perfekt kommer hon ju så klart vara i mina ögon ♥). Åh kom nu mitt lilla hjärta!
Vad gör ni i dag, har ni fått sova bättre?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida V

    Jag gör som du och försöker ta igen sömn på förmiddagen, samt på eftermiddagen nu då förkylning tar en massa energi. Känner mig otålig och drömmer om förlossningen varje natt, men tänker att det är bäst om jag blir frisk först. Och dessutom är ju lilla "C" först på tur 😉 Tänker ofta på er och hoppas hon kommer jättesnart!

    1. ANNAWII

      Ja man får försöka ta igen lite här och där och i dag har jag även fått sova en timme nu på em. Så skönt! Vaknade dock av världens sammandragningar så hoppas de ökar nu under kvällen så vi får åka in i morgon!
      Åh tänker på er med och hoppas er lilla skatt får komma snart också. Du gör det så himla bra och jag är så impad över hur du orkar!
      Stor kram och hoppas vi får ses snart över en fika med våra små skatter <3

  2. Citrin

    Jag kan vara din zombie-vän för jag har också sovit illa inatt! 🙁 Hade ont i huvudet, ont i klavikelfrakturen, ont i nacken, så vred och vände och kissade också massa gånger (nog för jag var vaken och då låg och kände efter haha!). Till sist lyckades jag somna efter en stark värktablett, men vaknade vid kl. 5 av att tabletten gett mig magont! Haha wtf!? 🙁 Oh well, det är lördag i alla fall!

    1. ANNAWII

      Awww haha du skulle bott närmre, då hade vi kunnat vara zombies ihop! Och tur det är lördag så man inte behöver göra allt för många knop. Dock har jag suttit och jobbat hela morgonen men efter lunch ska jag försöka varva ner och samla kraft, tror fasiken hon kommer snart (eller så är det önsketankar haha).
      Kram bästa

  3. Charlotte

    Åhh vad spännande att inte veta när hon behagar att komma. Men jobbigt att inte få sova, du får passa på under dagen. Själv får jag nattsömnen störd av vår 8 månaders som inte vill sova ordentligt, svårt dessutom att ta igen på dagen med de tre äldre som vill ha mammanärhet när väl lillebror sover. Ha en trevlig lördag och jag hoppas att du får ringa hem din man från jobbet.

    1. ANNAWII

      Aww förstår att det är tufft med flera små som konkurrerar om uppmärksamheten men du gör det bra <3. Som tur är ger de ju massor av kärlek så man får ju på något konstigt vänster energi i form av det.
      Tack fina <3

  4. Victoria Estelle

    Åh jag hoppas verkligen att din lilla C kommer snart, jag håller tummarna för idag <3 <3
    Jag har samma dilemma som du på nätterna, varenda natt. Kissa 1837475 st gånger, vända och vrida på mig till båda eller iallafall bebis är nöjd. På och av med täcke, osv. Får försöka vila på dagarna i den mån det går 🙂
    Ha en fin dag, kram!

    1. ANNAWII

      Ja jag hoppas verkligen det, är såååååååå less nu!
      Och sömnen är ju så kass den bara kan bli haha, men vi kommer vara väl förberedda på hungriga nattbebisar ifall vi får sådana hihi ;).
      Kram finaste