Annawii

FREEDOM IS FREEDOM

God morgon kära läsare! I dag är jag på ett gott humör för jag hade en sueprmysig dag med fina vänner igår och jag har fått ett par glädjande besked i mailen det senaste dygnet. Kul! Vi har troligtvi hittat en liten katthane till Cookie och så blir det kanske en jobbresa till Stockholm i februari. Så kul! Mest glad är jag såklart för det första då jag så gärna vill ha kattungar men jag är inte främmande för en tripp till Stockholm heller. Älskar att resa! Nåväl, planerna för i dag är att umgås med min älskade man då vi båda är lediga och det blir kanske lunch ute och lite fix här hemma. jag är ju helt besatt av inredning för tillfället så jag pysslar och donar dagligen. Det är så kul! Vad ska ni göra i dag sötnosar?
Ha en toppendag och ta hand om er!
/Good morning babes! I’m on a splendid mood today because I had a cosy day with my friends yesterday and I have recieved some fun news in my mail. Yey! We have probably found a male cat for Cookie and I will might go on a work trip to Stockholm in february. I’m most excited about the ”cat thing”, but I wouldn’t mind to go to Stockholm either. I love to travel! Well well, my plans for today is to hang with Mike because we are both free from work so we will might eat lunch at a restaurant and continue to decorate our appartment. Fun, fun! What are you doing today sweethearts?
Kimono | Hair band/necklace | Cuff bracelet
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Åhhhhh kattungar är ju det bästa som finns! Min killes katt (hos hans föräldrar) har varit otroligt produktiv senaste tiden och fått två kullar på rad, 1 kattunge i första och 3 i den andra <3 SÅÅÅÅÅÅÅ MYSIGT!