Annawii

CHRISTMAS CUPCAKES

En tradition som är viktig för mig på julafton är att ta med en liten ”tack för att vi får komma”-present till mina föräldrar när vi firar jul där. Det brukar vara några små inredningssaker samt något ätbart och i år har jag och Micke bakat dessa minichokladcupcakes som är toppade med en pepparmintsfrosting. Jag har så klart dekorerat dem med GJ (God Jul) och jag lovar att de är minst lika smarriga som de ser ut att vara!
Har ni bakat något speciellt till i dag?
/Here is this years ”christmas treat” to my parents which me and Mike baked for them yesterday – chocolat chip mini cupcakes with a peppermint frosting on top. I have decorated them with GJ (stands for merry Christmas in swedish) and I promise that they are just as delicious as they look! Have you baked anything special for today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Vi har också bakat cupcakes, blev så fina, jordnötskaka, min favorit, lussekatter, baklava, en söt bakelse som kommer från Mellanöstern och mycket mer.

  2. jessie

    Mumsiga cupcakes! 🙂
    Jag har inte bakat någonting alls till idag. Det blir att ta det lugnt med att slå in en sista paket och göra i ordning mig. 🙂
    Kram <3 /Jessie