Annawii

HAPPY THURSDAY

God morgon torsdag! I dag är jag på ett toppenhumör för jag hade en mysig dag igår (har världens bästa föräldrar) och har en bra dag framför mig! Både Micke och jag är lediga så vi ska käka lunch ute och så blir det kanske lite fotning, Cookiemys och träning i kväll. Jag och Sandra har börjat varva styrketräningen med mer kondition och rena kroppsövningar (typ situps, benböj utan tunga vikter, plankan o.s.v.) så vi är inne på en sådan vecka nu. Jag var så nervös innan då jag trodde att jag hade världens sämsta kondition men jag kan springa och det var världens boost för mitt självförtroende att få det svart på vitt. Min kropp är trots allt inte i så dålig form som jag trodde att den var, skönt! Vad ska ni göra i dag?
Ha en toppendag!
/Good morning! Today I’m on such a good mood because I had a really good day yesterday and I have yet another in front of me! Both me and Mike are free from work/school so we will eat lunch at a restaurant, cuddle with Cookie, maybe have a photo shoot and tonight I will go to the gym. Me and Sandra has changed our gym routines a little so we have started to run smaller distances and I’m so proud of that. I never thought I would manage to run, but I can and now I just want to push myself so I can run longer distances along the river this summer! What are you going to do today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Vad roligt att höra att det går bra med träningen & att din kropp är frisk 🙂
    Jag spenderade natten somewhere else inatt också (haha) och har inte haft tid alls att packa någonting överhuvudtaget. Jag o Caro ska till stockholm senare ikväll och vara där tills på söndag, ska bli så himla roligt! 🙂
    Puss finaste, hoppas du får en underbar dag och att solen skiner där hos dig 🙂