Annawii

DAMN HEELS

I förrgår fick jag hem ett par ballerinaskor från Damn heels av Fourtyseven.se (gåva) och jag är supernöjd! De är fantastiskt söta (älskar färgen) och jag gillar verkligen konceptet med att de ska ta så lite plats som möjligt så att man kan ta med dem överallt. Jag har nämligen alltid med mig ett par sköna skor när jag går i klackar och dessa går t.o.m. ner i en clutch så det blir perfekt när jag ska på fest eller stan och inte vill släpa på en påse med extraskor i. Att de dessutom är de skönaste ballerinaskorna jag någonsin provat gör inte saken sämre så jag gissar på att dessa kommer att användas flitigt som extraskor i sommar och höst!
Vad tycker ni om idéen med dessa skor finisar?
/I got these cute ”Damn heels” ballerinas from Fourtyseven.se (gift) the other day and I really like them! They are so cute (love the color) and I love that they take up so little space because I can bring them with me everywhere. I always bring a pair of extra shoes when I wear heels and these can even fit in a clutch so I will definetly wear them a lot as extra shoes this summer! Do you like the concept with these shoes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna-Märta Stålnäve

    Va inne och kollade sidan och är sjukt sugen på att klicka hem ett par. Gillar verkligen idén med att dom kommer i ett fodral som vecklas ut till en väska där man lägger sina high heels, genious! Men nu är det ju dubbelstorlekar och jag ligger ju givetvis på gränsen mellan 39-40 och är lite osäker på vilken jag ska välja. Så vilken storlek tog du? Och hur är de i storleken? Tacksam för lite recension då jag SÅ gärna vill klicka hem ett par!

  2. Lovisa Lindström

    Jag tycker idéen med skorna är kanon! Små och smidiga, får lätt plats i väskan – oavsett om man har med sig en stor bag eller bara en liten handväska! 🙂
    Underbar färg med!