Annawii

IN THE MIDDLE OF THE WEEK

God morgon sötnosar! I dag lyckades jag sova nästan fram till 7 med endast ett uppvak i natt så för en gångs skull kände jag mig inte trött när jag vaknade. Lite ”groggy” dock då jag inte är van att sova så länge men jisses vad skönt det känns i leder och kropp när kroppen inte startar med att gå på tomgång direkt från morgonen. Hoppas jag kan få fler sådana nätter! Planerna för i dag är att städa upp lite här hemma, jobba lite för LWY och sedan tända massa ljus och mysa med missarna. Kommer ha en fullspäckad vecka fram till nästa torsdag från och med i morgon så ska försöka samla massor av energi i dag. Vet att det kommer behövas! Vad gör ni i dag?
Ha en bra onsdag och ta hand om er!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Har du provat sömntabletter någon gång? Alltså som en kur kortvarigt för att liksom bryta den onda spiralen? Låter så himla jobbigt att inte kunna sova längre än typ 4-5 som du gör. 🙁 Propavan är en långtidsverkande (alltså ej enbart för insomning utan håller en sovandes lättare i 8 timmar), icke-beroendeframkallande tablett som kan fungera. Alltså jag är ingen stor förespråkare av piller, men vet hur jääävligt det kan vara när sömnen inte räcker, så kan vara skönt att antingen ta när det kriser en natt, eller köra en kur så man liksom ”vänjer sig” vid att sova längre. Kram!

    1. ANNAWII

      Jo jag provade propavan när jag hade anorexia och fick "pirr" i benen så sov ännu sämre, det resulterade i att jag kände mig groggy av tabletterna och trött av att inte kunna sova = ännu värre hehe. Men nu har jag fått sova nästan 2 hela nätter så det "eviga mörkret" här i Umeå kanske hjälper mig lite trots att jag hatar det haha. Kram finis