Annawii

FAKE TATTOOS

När jag var på Inlovewithfashion.com-eventet i London skickade de med mig ett gäng fejktatueringar från Inkwear.co.uk och jag älskar dem! Jag fick fler tussilagos, som jag haft tidigare, och testade även några nya som jag tyckte var riktigt fina. Nu ska jag se till att använda dessa ofta för att se vart jag skulle känna mig bekvämast med en riktigt tatuering och så måste jag snart ta och bestämma motiv en gång för alla! Just nu lutar det åt en Janis Joplin-text (Freedom’s just another word for nothing left to lose) men jag skulle även kunna tänka mig ett motiv som maskrosen eller ett par fjärilar. Det finns ju så mycket att välja på!
Vad tycks om dessa motiv, gillar ni dem?
/I got these super cute fake tattoos from Inkwear.co.uk when I was at Inlovewithfashion.com’s event in london and I love them! The motives are so cute and now I’m going to wear them daily so I can find out where on my body I would feel most comfortable with a real tattoo. I also have to try to figure out which motive I want to do and I’m thinking about a sentence from a Janis Joplin song (Freedom’s just another word for nothing left to lose) or maybe a dandelion like the one above. There is so much beautiful and thoughtful motives to chose from! Do you like the motives above sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. beciell

    Funderar också på ett Janis Joplin citat, fast då Don’t compromise yourself, you’re all you’ve got! love love love Janis Joplin 🙂 Har fem tatueringar just nu, den sjätte skall göras i novbember, och den kommer bli sjukt fin 🙂 En duva! Men nr. 7 blir kanske Janis-inspirerad..

    1. ANNAWII

      Det är ju ganska stor skillnad på fejk och riktiga så det är väl inte så konstig om man vill prova sig fram med fejk innan man bestämmer sig 🙂

  2. victoria

    åh älskar dom!!
    den du har på handleden har jag funderat på väldigt länge på att ha som fondvägg, älskar den !!
    och för övrigt tycker jag din blogg är grym!
    kramis

  3. Bea

    Vad snygga! Något som man själv borde testa på kanske! 🙂 gillar fåglarna och maskrosen bäst. Fjädern var rätt cool den också!

  4. Lisa

    Den på handleden har jag in tatuerad på höger skuldra med fåglar som avslutar och flyger upp mot nacken, älskar den! Så måste ju nästan gilla motiven 😉

  5. Ida

    Jag är ett stort fan av gnuggisar (har en på armen nu, haha) då jag har svårt att bestämma mig för vart och vad min första riktiga ska bli..

  6. Shimmerdimmer

    Det där var en sån där grej jag kom på här i sist, varför finns det inte en megaindustri för gnuggisar? Om man vill ha fejktatueringar känns det som om man har tre alternativ:
    1. Specialbeställa
    2. Köpa fula tribaler/barntatueringar
    3. Spritpenna
    Men de du har fått tag på var gôrläckra, fräscha liksom. Hoppas du haft en toppendag! 🙂

  7. Maria

    Helt okej motiv. Och helt okej att använda för att se om man skulle vilja ha en riktig. men inte annars. då gör man en riktig eller så låter man barnen ha gnuggisar. man ska inte låtsas man har en, om man inte har "balls to do it" på riktigt 😉

  8. Lina & Emily

    Mycket tjusigt! Bra för då man kan juh kolla av lite vart man skulle vilja ha tatueringen och så innan man gör en riktig 🙂
    Böneutrop i Sverige eller inte? gå in på vår blogg och kommentera! 🙂

  9. Heidi

    att det inte fanns när jag gjorde mina för några år sen:/ nu håller jag på att lasra bort mina tattoos! inte skönt, så detta är ju perfekt så man kan prova och vänja sig:)

  10. Julia

    Snyggt med tatueringar, riktiga eller fake spelar ingen roll. Bara det är något fint motiv är det snyggt 🙂 Och tjusiga kläder där på bilden!

  11. Jasmine

    Jag tycker att motiven är jättevackra. Samtidigt är ditt eget förslag, texten av Janis Joplin, mycket fin den också.
    Om jag skulle skaffa mig en tatuering skulle jag vilja ha den på handleden.
    Kram

  12. emmi

    Så snygga! Vill också testa faketatueringar, så man vet var man vill ha den riktiga haha! Är så inne på en tatuering men har inte vågat sen jag fått lov pga min ålder.. 😉

  13. Anonym

    Den är skriven och framförd av Kris Kristofferson i orginal. Lyssna gärna på den också innan du skaffar tatueringen. Lycka till!