Annawii

ETT LYCKAT SJUKHUSBESÖK & FRISKARE BEBIS ♥

God morgon kära ni! Gårdagens sjukhusbesök gick super och vi behövde inte ens göra den jobbiga delen av undersökningen då sjuksköterskan konstaterade att hon inte skelar längre. Så skönt! Hon fick även sånt fint beröm för att hon satt så snällt under hela undersökningen och så fick hon välja en present efteråt. Stortjejen! Efter udedrsökningen hade hon dok extremt mycket spring i benen så då var det full fart i alla sjukhuskorridorer och hon tjöt av skratt medan hon sprang. Måste nog sätta henne i gymnastik så fort man kan (är det typ vid 3 år?) för hon kommer älska att få springa runt i en gympasal.
Planerna för i dag är att vara med lilla familjen och bara ha det härligt. Vi ska vara ute massor, laga kycklinggryta till middag och hämta ut ett paket. Yay! Beställde grejer från Babyland i torsdags kväll och de kom redan igår – Hur snabb leverans?! För övrigt känns det skönt att lillan äntligen börjar må bättre och nu äter hon äntligen lite också. Under senaste veckan har hon i princip bara ammat och ätit smör så det värmde i hjärtat igår när hon åt riktig middag och till och med gröt på kvällen. Är glad att jag ammar så att hon får i sig näring och vätska även när hon är sjuk  ♥.
Hur är det med er i dag?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna O

    På Friskis & Svettis i Hörby (Skåne) är det familjejympa från 2 år. Såååååå kul! Vi har gått sen mitt barn var 2,5 år och nu är hon snart 7!