Annawii

SNÖSKOTTNING & DEJTDAGS ♥

God morgon mina små hjärtan och hej fredag!  Igår hade jag en bra dag då jag tog det lite lugnare men ändå målade lite (att måla är som terapi för mig då jag varvar ner när jag gör det) och så tog vi en promenad i snökaoset (hade ingen lust men vår lilla busunge vägrar somna inomhus på dagarna). Passade även på att skotta ordentligt framför huset samt garaget och det var som ett träningspass fast roligt. Jag hatar ju vanlig träning men att skotta var lika svettigt fast betydligt roligare då jag fick ett resultat på direkten. Så nu hoppas jag nästan på mer snö haha ;). När Micke kom hem åkte vi sedan till mina föräldrar och det var så mysigt att komma hit och att få se deras enorma kärlek till vår lilla skrutt. Hon fick även visa att hon lärt sig rulla från rygg till mage och vi var alla så stolta hihi. Hon gjorde det i och för sig redan i början av januari men då var det mer en lyckträff, nu kan hon rulla runt på riktigt och snart tror jag även hon kan rulla från rygg till mage. Stortjejen vår ♥.
Planerna för i dag är att mysa med mamsen och lillskrutten och i kväll ska jag och Micke på vår första minidejt sedan lillan kom. Vi ska gå ut och äta på Bishops medan mina föräldrar har henne och det ska bli så mysigt! Ska även passa på att gå en sväng på stan innan och handla mössa och vantar till lillan då hon växt ur alla sina mössor (tipsa gärna om vart de har söta mössor) samt ett fuskfårskinntyg till en stol jag håller på att göra om (den kommer bli så fin!). Har inte vart på stan sedan november så det ska faktiskt bli lite småkul! 
Vad gör ni i helgen raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marielle

    Vilken duktig tjej! Min är fyra månader och rullade för första gången häromdagen. Hon har sällan tålamod att ligga på rygg utan vill alltid att man ska hålla henne så hon sitter eller står. Hon verkar tycka att hon kan hoppa över de grundläggande sakerna ? hoppas ni får en mysig dejt!

    1. ANNAWII

      Awww de har ju alla sin "grej" de är bra på och det beror ju på vad de vill hihi. Sedan låg ju vår lillskrutt tre veckor för länge i magen så jag tänker att hon kanske kommer vara tidig med vissa saker här i början och sedan "planar" det ut.
      Och du, hoppas hon väntar ett tag med att stå och gå haha. Ett av mina bästa kompisars barn gick när han var 7 månader och då får man vara på sin vakt vill jag lova ;).
      Kram