Annawii

SUNDAY MORNING & PARIS THOUGHTS ♥

God morgon sötnosar! Igår hade jag en riktigt lugn dag som avslutades med en smarrig take away-middag plus film. Mysigt! Var dock tråkigt att vinka adjö till Micke tidigt i morse då han åkte till Jämtland för att köpa bil men han kommer hem i morgon så jag får försöka klara mig ;). Är ju världens töntigaste och hatar att sova själv men tur jag har kissekatterna som mer än gärna sover bredvid mig. Känns mycket tryggare då!
Nåväl, planerna för i dag är att hälsa på bästa kompisen, kanske äta lunch med mina föräldrar och planera lite inför Paris. Vi är sugna på att göra en eller ett par utflykter när vi är där så tipsa gärna! Jag vill gärna besöka Monets trädgård eller Versailles och så har vi pratat om en båttur på Seine. Är det något ni kan rekommendera eller är det en turistfälla? Vi har ju en hel vecka och har sett alla grejer man ”ska” se så denna gång kan vi verkligne njuta och göra lite saker som vi annars inte hunnit. Känns superkul!
Vad ska ni göra i dag kära vänner?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Vi besökte Monets trädgård i början av juli 2012 och tyckte tyvärr mycket var utblommat då. Näckrosdelen var dock fin.
    Det regnade den dagen jag var i Versailles så där gick jag tyvärr inte runt i den gigantiska trädgården så mycket som jag önskat. Fanns en guidad tur i slottet på 2,5h men vi gick runt själva och "tjuvlyssnade" på någon grupp emellanåt. Även byn i sig var fin. Många fina små butiker.
    Trevlig resa!

  2. Anonym

    Monets trädgårdar i Giverny är bland det vackraste jag sett, precis lika trolskt som målningarna! Och huset är en dröm! Men, det tar drygt en timme med bil, från Paris..

  3. Anonym

    Monets trädgårdar i Giverny är bland det vackraste jag sett, precis lika trolskt som målningarna! Och huset är en dröm! Men, det tar drygt en timme med bil, från Paris..

  4. Ramona

    Aldrig varit där men så himla skoj att resa dit 🙂 Kan tänka mig att det är vackert.
    Jag gillar inte att sova ensam heller. Vaknar hela tiden. Hoppas du får en härlig söndag raring <3