Annawii

NÄR ENS LILLA HJÄRTA REAGERAR PÅ VACCINET ♥

God morgon kära vänner! Igår hade vi en härlig dag fylld med Öppna förskolan-häng, vaccination, lunch ute och sedan lite fix här hemma. Allt flöt liksom på bra fram till efter vi ätit middag för då började lillan reagera på vaccinet genom att må dåligt, få feber, hon vägrade både att både krypa och gå samt kaskadkräktes. Trots att vi förstd att det berodde på vaccinet blev jag väldigt orolig då jag inte hört om kräkningar och att de inte vill gå/krypa så vi ringde 1177 och de lugnade oss med att det nog berodde på febervärk och att vissa spyr av feber (till exempel jag). Hon vi pratade med var faktiskt riktigt hjälpsam så efter samtalet gav vi Cornelia en Alvedon och jag ammade henne till sömns. Lillgumman! Natten har faktiskt gått bra och hon sover än så jag gissar på att hon är rätt slut eftersom hon annars brukar vakna vid fem.
Nåväl, planerna för i dag är att ta hand om min lilla guldklimp, städa lite plus preppa för helgens kalas. Hoppas att lillan får må lite bättre i dag och orkar krypa runt lite för just det där att hon bara satt och började gråta när vi satte henne i krypposition var så hemskt att se. Hon har ju sån fart i benen annars (ni kanske har sett på Instastories att hon sparkar på beställning) så det blir en sådan stor kontrast. Sedan har vi ju haft sån tur då hon som mest varit snorig under första året och hon är oftast är nöjd så hon gråter ju max fem minuter i veckan, om ens det. Men men, skönt att veta vad det beror på och det brukar väl ge med sig efter 2-3 dagar så om det inte ger med sig i dag kanske hon åtminstone får vara lite piggare i morgon på sin födelsedag ♥.
Har ni fått liknande reaktioner på vaccinet (INGA skräckhistorier är välkomna)?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Vår flicka (idag 4 år), reagerade inte nämnvärt på vaccinet mer än med lite förhöjd temp och allmänt ledsen, men däremot så får (fick?) hon feberkramper vid feber. Nu var det länge sen hon hade feber, så vi vet ännu inte om feberkramperna har växt bort.