Annawii

MONDAY MAMA ♥

God morgon måndag och ny vecka! Igår hade vi en lugn dag med hemflytt, husletande på nätet (har hittat världens finaste som jag ska ringa på i dag) plus lite prepp inför lilla ”C”:s ankomst. Mysigt! Vi åkte förbi förlossningen för att se exakt vart på sjukhuset det ligger och det kändes så sjukt att vi snart är på väg dit på riktigt. Det är spännande, skrämmande och helt fantastiskt! Längtar så efter att få hålla hennes varma kropp i min famn ♥.
Planerna för i dag är hemmajobb, tvätt av babykläder och så ska vi på vår första föräldrakurs på BVC i dag. Spännande! Har så mycket funderingar och tankar inför förlossning och att bli förälder så det känns jättebra. Efteråt ska vi äta middag på Bishops då vi fick hem presentkort därifrån eftersom vi blev medlemmar i början av sommaren så det känns som en bra måndag. Spännande och lite vardagslyxig!
Vad hittar ni på i dag raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Båda gångerna vi varit gravida har vi fått komma till sjukhuset på en info som två barnmorskor hållet i (iof ganska lik föräldrautbildningen på sina håll) men de gick igenom rutiner, smärtlindringsalternativ, undersökningar av bäbisen och lite amning. Och visade bilder inifrån avd. Sedan fick alla ställa frågor. Kolla om det finns sådant hos er också ?