Annawii

THE PERFECT LBD

Black lace dress from Jonesandjones.com
Jag är och har varit smått besatt av Jones and Jones klänningar i ett par år och nu har jag gått och förälskat mig i denna fantastiska klänning! Vid första anblick kanske den inte ser så ”Annig” ut eftersom den är svart men modellen med den nätta spetsöverdelen till den vippiga kjolen är som gjord för mig. Den skulle passa ypperligt till en fest jag ska på senare i höst/vinter och jag är lite sugen på att slå till för jag tror den skulle vara superfin till mitt blonda hår, en 60-talsinspirerad sminkning och rejäla klackar. Sockersött men ändå väldigt kvinnligt och sensuellt!
Vad tycks, gillar ni klänningen?
/I am and have been obsessed with Jones and Jones dresses for a while and now I have fallen in love with this dress! The lace top together with the cute skirt is perfect and even though it’s black, I think it fits my style. If it was mine i would wear it to an event I’m visiting next month and i would match it with big curly hair, a 60’s inspired make up plus a pair of high heels. It feels like a perfect mix of super cute and sophisticated with a sensual vibe! Do you like the dress babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Jag älskar den! Kan verkligenverkligen se dig matcha den så underbart som du gör med alla dina kläder. Slå till nu! kram!