SÖNDAG: Vegetarisk gryta med färsk brysselkål, grönsaker och svamp till blomkålsris och Pitabröd
MÅNDAG: Stekt falukorv med stuvade makaroner och rårivna morötter
TISDAG: Spaghetti och köttfärssås med rivna morötter och champinjoner
ONSDAG: Teryiakimarinerade quornfilér (hittade recept här), ugnsrostad blomkål och rotsaker till en god grönsallad och kall sås
TORSDAG: Lax i ugn med ugnsrostad potatis, kall sås och Fetaostsallad
FREDAG: Eventuellt äter vi borta
LÖRDAG: Tortillas med quornfärs, ananassalsa, grönsaker, koriander, lime och mango i bitar
Vad står på er meny i veckan?
Förra veckan åt vi på måndagen blodpudding, tisdag räkcrepes, onsdag köttgryta med potatismos, torsdag potatisbullar, fredag enchiladas, lördag rester och söndagen fried rice 🙂