Annawii

PHOTO SHOOT AT HALENS.SE


Nu har jag klippt ihop en liten film från Halens-plåtningen där jag stylade fina Therez och här är resultatet. Jag önskar att kvalitén hade varit bättre men jag ska köpa en G12 innan Chicago så snart blir mina videbloggar bättre! Så här i efterhand kom jag på att jag borde ha intervjuat fina Therez också om tankarna kring outfitsen men det får jag komma ihåg till nästa gång! Då ska jag även försöka få med mig själv på film men jag var så ofixad den dagen så jag ville inte hamna på varken bild eller film hihi ;).

Hoppas att ni gillar filmen och vår fina vårplåtning!

/Here is a little movie that I put together from the photo shoot I styled for Halens.se. Therez are so cute in the movie and I wished I would have interviewed her about the outfits but I will do that next time! Hope you like it sweethearts!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Artan

    Titta gärna till den nya Stockholms tröjan jag har designat, som bärs av bl.a. Petter. Ikväll släpps även dokumentär om den.

    Hjälp till och sprid för en bättre värld, en stor del av vinsten från t-shirten går till Stockholms hemlösa.

    Kram!

  2. ida

    gud vad fin blogg du har, älskar deeen!! videon var cool och bra, kika gärna in och kommentera på mig om du har lust, kram på dig! 🙂