Annawii

GALAXY PRINTED JACKET


Jag måste bara få visa er min nya sommarjacka från Romwe (gåva) för jag fullkomligt älskar den! Den är i en klassisk biker-modell men i stället för skinn/fuskskinn är den i ett tunt, halvtransparent material med galaxmönster. Det känns verkligen som den perfekta sommarjackan för mig eftersom jag älskar mönster och denna är i precis rätt färger då de passar till mer eller mindre allt i min garderob! Den lär bli välanvänd i sommar och jag lovar att visa den i en outfit snart för den funkar ju faktiskt som kofta just nu!

Vad tycks?

/I just have to show you my new summer jacket from Romwe (gift) because I really love it! It is a classic biker model but instead of leather/fake leather it is in a half tranpsarent fabric with a galaxy print. It feels like the perfect summer jacket for me because I love pattern and this one has the right colors for me and my style! I’m sure that it will be a summer favorite and I promise to show it in an outfit soon! Do you like it sweethearts?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. martina

    deargod, tvärschysst! jag kunde inte låta bli att klicka hem en tischa i samma tyg igår & ett linne därifrån, men den där såg jag inte ;(

  2. Maggiebell

    sjukt snygg! älskar Romwe, de har i särklass de absolut coolaste plaggen.. fick hem en jättesnygg tröjklänning därifrån förra veckan med ett atombombnedslag, sjukt äjävla snyggt!

  3. ANNAWII ♥

    Alexandra Tack raring!

    Och ja, det är ju ett samarbete, där båda tjänar på det, annars skulle det inte funka. Och jag kommer ALLTID att vara ärlig för jag skulle inte kunna säga att jag köpt något själv om jag inte gjort det, det skulle kännas så konstigt. Kram

  4. Blopparna - Alexandra

    Den är ju supercool!

    Men hallå? Varför blev det så agressiva diskussioner om gåvor till bloggare? Det är inget nytt. Bra för företagen, bra för bloggaren. Ingen som förlorar på någonting.. Fortsätt som du gör Anna, du är åtminstone ärlig till skillnad från många tusen andra! Kram

    / Sveriges nya mode- och bloggcommunity på internet – http://bloppfashion.se

  5. Blopparna - Alexandra

    Den är ju supercool!

    Men hallå? Varför blev det så agressiva diskussioner om gåvor till bloggare? Det är inget nytt. Bra för företagen, bra för bloggaren. Ingen som förlorar på någonting.. Fortsätt som du gör Anna, du är åtminstone ärlig till skillnad från många tusen andra! Kram

    / Sveriges nya mode- och bloggcommunity på internet – http://bloppfashion.se

  6. Jill

    Hej söta!! Nu närmar sig Chicago för din del, åh jag är så avundsjuk!!! Har varit dålig på att blogga det senaste men är inne hör dagligen, behöver min dagliga dos av den inspo du bjuder på. Förresten har jag precis lagt upp MASSOR annonser på Tradera. Kan tänka mig att en del kanske faller dig och dina läsare i smaken? Länken finns på min blogg. Fransväskor, söta klänningar från Free People osv… Hoppas allt är bra!! Kram kram!

  7. Lena

    Jätteläcker jacka!!
    Jag är övertygade om att de företag som sponsrar dig med gåvor är lika nöjd som jag med den fina marknadsföringen du ger med de gåvor du fått!
    Kram och fortsätt som tidigare! 🙂

  8. ANNAWII ♥

    Ingrid Tusen tack! Ja, jag är enormt tacksam och är 100 % ärlig med er! De flesta bloggare i min storlek eller större får enormt mkt hemskickat… Kram

  9. Gg

    Amanda: jag avundsjuk? eh haha nej, varför skulle jag vara det för? jag hade nog mer skämts ihjäl om folk hade frågat mig vart jag hade köpt det och det plagget, och hela tiden hade svarat att det är en gåva och det också, och dom skorna också. eller förresten nästan alla plagg jag äger har jag fått som gåvor.

    För mig har saker något värde när man verkligen har förtjänat att få dem. men att hela tiden få hem gratisgrejer från företag bara för ett enda syfte; att sen göra reklam för företaget och dess plagg genom att blogga om det.. då tycker jag att det hela har gått för långt… Och nej jag är inte ett dugg avundsjuk! Jag hellre betalar för allt jag vill ha än att hela tiden snylta på företagen.

  10. ANNAWII ♥

    GG haha jamen jisses vad du slog huvudet på spiken. Du har rätt i exakt allt! Jag bloggar enbart för att få saker och gråter de dagar inga paket kommer… eller?

    Tror inte riktigt du har sån bra "pejl" på mig som du vill tro ;). men visst, jag är bortskämd i den bemärkelsen att jag får otroligt mycket fint men jag är så enormt tacksam! Så jag är inte bortskämd i den bemärkelsen du menar, att jag skulle vara girig och otacksam.

  11. ANNAWII ♥

    Alexandra Jag har flera långvariga samarbeten med ett par webshoppar så jag får välja ett antal plagg ca: 1 gång i månaden. Så har de flesta stora bloggare men det är inte alla som skriver ut att det faktiskt är gåvor. Kram

  12. Amanda

    Tänk på att negativa gg troligtvis bara är nån avundsjuk, ledsen människa! Ta inte åt dig och ödsla energi på tråkmånsar som dessa! Jag gillar din fina blogg!

  13. Gg

    har ni bloggare inte råd att handla kläder eller, ni måste snylta lite på företagen för att få gratisgrejer, så att ni har någonting att blogga om…?! det är ju verkligen tragiskt hur jäkla bortskämda ni är.. blir roligt att se den dagen då bloggvärlden inte är så populär längre… ska du sitta hemma och gråta då att du inte får fler kläder hemskickade till dig ?!

    jag menar, folk börjar väl undra varför du bara få "gåvor" hela tiden.. inte ett enda jävla plagg köper du själv. du är väldigt tragisk Anna när du låter dig köpas av gratisgrejer hela tiden.. inget du äger i din garderob "äger du faktiskt på riktigt"… du är INGET annat än en snyltare. att du inte skäms för det.