Annawii

DESIRES OF TODAY


Guldtröja- H&M, väska- Cambridgesatchel.co.uk, shorts- Coalnterryvintage.com

I dag drömmer jag mig bort till sol och värme i pluggpauserna och dessa plagg/väska skulle jag inte tacka nej till i sommar! Alla tre är helt fantastiska och det känns verkligen som att de skulle kunna göra det där ”lilla extra” för de flesta outfits. Tyvärr är både shortsen och väskan lite för dyra för min plånbok just nu men tröjan kostar endast 99:- så jag slog faktiskt till på en i morse och kan knappt bärga mig till den kommer! Förhoppningsvis kan jag försöka få till ett par liknande jeansshorts själv (nästa DIY-projekt) och hitta en liknande väska i budgetklassen för ju mer jag tittar på dessa plagg tillsammans, desto mer vill jag matcha dem i en outfit!

Vad står på er önskelista just nu?

/Desires of today – gold sweater from H&M, purple bag from Camridge satchel and dip dyed denim shorts from Coal N Terry. Unfortunately the shorts and the bag are a little bit to expensive for me at the moment but the sweater are so cheap ($14.59) so I bought it this morning. Hopefully I can do a pair of dip dyed shorts (my next DIY project) and find a similar bag that are a little bit cheaper because I would love to wear something like this for summer! What are your desires at the moment?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Åh kan har du något susning om hur man gör? Provade ju de underbaraste idag, men de är ju så snorkorta! Vore ju fint om man kunde göra ett par 1-2 cm längre 😉

  2. ANNAWII ♥

    emmi Ja samma här men i morse fick jag tag i en small, yey!

    På kappan tog jag small men det står M i den men är som en small så jag tror de anpassar storlekarna. Jag har S på min marinblå och den är som en svensk XS. Kram

  3. ida

    Guuud vad fin blogg du har! Kika gärna in på
    min och släng in en kommentar om du har lust, kram på dig! hoppas du får en bra lördag! 😀

  4. emmi

    Galet snyggt! Velat ha den guldiga tröjan ett tag, men slut i lager direkt jag försökt klicka hem den 🙁
    Förresten, vad har du för storlek i romwe kappan? Funderar lite på klicka hem den för min "lön" nästa vecka. Köpte nämligen en kjol i Medium som va som en small.
    Kram finis!

  5. Nash

    Jätte fint!! Min önskelista består just nu främst av färgglada klänningar inför våren och sommaren! Bilder finns på min blogg!