Annawii

NEW SUNGLASSES


I helgen invidge jag ett par av mina vita Prada-inspirerade solglasögon som jag köpt på Ebay (här hittar ni dem) och jag älskar dem! Modellen är så snygg och jag gillar verkligen de maffiga vita bågarna till de svarta glasen, det ger en härlig 60-talinspirerad look! Jag köpte även ett par i svart och de har jag inte hunnit inviga än men de lär få åka på i veckan och då ska jag be Micke fota dem också. Dock tror jag att de vita blir favoriterna i vår för jag tycker att de passar min stil superbra och så har jag en förkärlek till vita och ljusrosa bågar för tillfället!

Vad tycks?

/I love my new Prada inspired sunglasses that I ordered on Ebay (here they are) for a couple of weeks ago and I wore my white ones all weekend long. They look so cool and I really like the white frame to the black glasses, it gives a cool 60’s inspired look. I also bought a pair in black and I will show them on soon but I think the white ones will be my favorites this spring because I love white and pale pink frames at the moment! Do you like them?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Karin hej! Det beror helt på tur/otur och vart du handlar ifrån. men handlar du fårn en säljare som skickar från ett land som inte ligger inom EU bör du räkna med att du kan åka på tull. Kram

  2. Karin

    tillkommer några extraavgifter när man handlar på ebay, ex tull? skulle vara jättetacksam om du svarade. Tusen tack för en kanon blogg.