Annawii

AND THE WINNERS ARE…


Nu har jag valt ut vinnare i alla tävlingar som avslutades i helgen så det får bli ett ltiet vinstregn i bloggen i dag! Först ut är vinnaren i ”B.A.D Style”-tävlingen och det blev Romana så hon får en tunika som är specialdesignad för mina läsare hemskickad till sig. Härligt! Boticca.com-tävlingen, där vinsten är ett presentkort värde hela $100, går till fina Hedvig och jag hoppas att vi får se några fina accessoarer på hennes blogg inom en snar framtid. Sist men inte minst har vi vinnaren av en valfri balklänning från Promdressesale.com och det blev fina Ellen. Hon valde denna fast i ljusgrön och det tycker jag var ett superbra val för den är fantastiskt vacker och tidlös!

Stort grattis till er tjejer!

/Now I picked the winners in my give aways and there they are: Romana won the ”B.A.D Style” tunic (specially made for my readers), Hedvig on the $100 gift card at Boticca.com and Ellen won the prom dress from Promdressesale.com. Congratulation girls!

With the code ”PDS 2012” you get 10 % off one dress and 20 % off two dresses (free shipping) at Promdressesale.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Astrid

    Hittade denna smyckes sida och tänkte direkt på dig. Otroligt fina smycken med en jätte bra prisklass. Kände precis att jag låter som jag jobbar eller gör reklam för dem och svaret är då nej, för kände att jag bara inte kunde låta bli att tipsa om sidan! Hoppas du kommer tycka om sidan lika mycket som jag gör, och om du vill så får du verkligen jätte gärna länka till min blogg, haha! 😉