Annawii

GLITTER SWEATER


I onsdags sprang jag in på H&M en snabbis och då hittade jag denna fantastiska tröja i pastellrosa/lila med glittertrådar i och det blev ett köp på direkten. Färgen är verkligen ”jag” och jag älskar att den skimrar (syns inte så bra på bilderna tyvärr) för det gör det där ”lilla extra” på den i övrigt väldigt enkla tröjan. Den kommer att passa perfekt i vår och jag lovar att visa den i en outfit snart,  torligtvis till mina turkosa jeans eller ett par söta spetsshorts!

Vad tycks?

/I bought this super cute pastel sweater with glitter threads at H&M last wednesday and I really love it! The color is so cute and I like that it is shimmering because it makes the pretty basic sweater a little bit more fun. I promise to show it in an outfit soon and it will probably be with a pair of skinny jeans or maybe a pair of romantic lace shorts. Do you like it?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    SVAR Tack snälla ni!!

    ANSWER Thank u so much!!

    Alexandra Alltså jag är sämst på sånt, jag har inte en "normal" garderob för jag har inte de där typiska basplaggen som alla tjatar om. För mig kan ett basplagg vara en vit fluffig vippkjol eller en spetsbustier och jag tror inte att det är bas för så många andra haha ;). Kram

  2. Alexandra

    Älskar din blogg och du är så fin! Kan du inte snälla göra ett kollage med "must-have" kläder i varje kvinnas garderob? Vore kul med lite tips om hur man basar sin garderob på bästa sätt! 🙂 självklart med din egen prägel!
    Puss!