Annawii

THREE FAVORITES


I dag har jag spenderat hela dagen i fotostudion här nere i Borås (inte som modell utan som stylist) så i stället för en outfitbild bjuder jag på tre favoriter från de senaste veckorna. Jag älskar verkligen de ljusa pastellfärgerna i dessa outfits och det är nästan enbart favoritplagg/accessoarer i dessa outfits. Mest av allt gillar jag det virkade linnet samt den rosa Cambridge satchel-väskan i första, de turkosa jeansen samt guldpaljettkoftan i den andra och allt mintgrönt plus ”vipp”-kjolen i den tredje. För mig är det nästan omöjligt att välja en favorit men om jag måste säger jag nummer ett eftersom den är överdrivet sockersöt och jag gillar att tänja på gränser.

Vilken av outfitsen gillar du?

/I’ve been at the studio all day, working as a stylist, so instead of  an outfit photo from today I wanna show you three favorites from the last weeks. I love them all and my favorite pieces are the crochet top and the pink Cambridge satchel bag in the first outfit, the turquoise skinny jeans and the sequin cardigan in the second and all the mint green pieces plus the skirt in the third. It is hard to pick a favorite outfit of these three but if I have to I must say the third. Which one do you prefer?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag gillar alla 😀 Men favoriten är nummer två om jag måste välja en. Gillar hur du matchar jeansen med koftan och clutchen, så himla snyggt!

  2. Zassa

    Kan inte ens välja en "favorit" bland favoriterna, de är underbara alla tre! 🙂 Styla mig, snälla!! Jag har noll inspiration och blir inte inspirerad längre.. 🙁

  3. Linnea

    Jätte fina! Älskar dina outfits!♥ ;}
    Kan du inte tipsa om några söta ballerina skor som kan vara fint nu till sommaren? ♥
    Kram Linnea

  4. izza

    gillar nog ettan bäst, fast det är svårt då alla outfitsen är fina, står fortfarande fast vid åsikten att du borde agera fotomodell OCKSÅ och inte bara stylist 😉