Annawii

MINT GREEN SKINNY JEANS


Från Halens.se

Hej finisar! Jag sitter precis och tar en lunchpaus här i studion och tänkte bara passa på att tipsa om dessa fantastiska mintgröna jeans från Love Label som jag fått prova i dag. De är helt fantastiskt sköna och färgen är helt perfekt så jag har precis klickat hem ett par. De kommer att passa ypperligt till allt i min garderob så jag längtar redan till de dyker upp!

Vad tycks?

/I’m at the photo shoot so I’m a little bit busy but I just wanna show these amazing mint green skinny jeans I just tried and they are perfect! I bought them immediately and now I can’t wait for them to arrive! Do you like them?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Emma Hå ja jag hopaps de kommer in i ljuslila också!

    Och ang. frågestunden så har jag inte det. Jag pluggar 100 %, jobbar deltid, lägger ner ca: 4-6 timamr på bloggen varje dag och har rest så mkt de senaste veckorna att jag helt enkelt inte hunnit. Men jag kommer att lägga svaren under kategorin "Questions" så kika in där lite då och då så kommer de att dyka upp :).

    Kram

  2. ANNAWII ♥

    Sofia Hej finis! Först och främst ska du alltid betala via paypal så om du inte har ett paypal-konto fixa ett sådant. Du betalar du på ett tryggt sätt och kan få tillbaka dina pengar om du inte får din vara. När det kommer till tull så är det precis som med webshoppar. Skickar sälajren från ett land utanför EU måste du räkna in tullavgiften i slutpriset så att inte den summan kommer som en chock. I övrigt är Ebay underbart och jag har till 99,9 % positiva erfarenheter därifrån :). Kram

  3. Sofia

    Jag har läst att du köper mycket från ebay och jag har kollat runt och hittat något jag verkligen villl köpa men jag förstår inte riktigt hur allt fungerar och är rädd att det ska tillkomma massa tull kostnad och liknande som jag inte känner till tacksam för svar!