Annawii

LUNCH TIME


Jag är inne i en riktigt bra matperiod nu då jag tycker om att laga mat och inte bara lever på micromat (jag i ett nötskal annars) och det känns i kroppen att jag äter bra nu. Dock är jag fortfarande ganska lat när det kommer till matlagning och då är maffiga sallader ett väldigt bra lunchalternativ! Igår gjorde jag till exempel denna sallad och jag planerar att göra något liknande till lunch i dag också eftersom den var så förbaskat god! Som grund hade jag Mickes salladsmix (de säljer lösviktssallad på hans jobb och han plockar alltid bästa mixen) och sedan hällde jag i jätteblåbär, tärnad mango, rödlök och massor av fetaost (en hel förpackning). Det toppade jag sedan med lite havssalt samt balsamico (viktigast när man gör sallad) och resultatet blev supersmarrigt! Jag åt även en macka till så jag kan lova er att jag inte går på någon diet där man utesluter kolhydrater, jag äter allt (förutom kött) och är en riktig bröd- och chokladälskare!

Har ni någon lättlagad favoritlunch?

/Finally I’m in a good ”food period” when I like to cook instead of just microwave fast food or make sandwiches. It feels so good in my body that I’m eating real food and not just frozen food from the store. Yesterday I made this delicious feta salad and I can warmly recommend it as an ”easy to make” lunch. All you need is some lettuce, feta, blueberrys, onion, mango and of course balsamico and sea salt. It takes like five minutes to make and you can serve it with a tasty bread or couscous. Do you have any good lunch tip that you wanna share?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    * inspireme ❀* Jag älskar också omelett men i och med att jag har magkatarr i bland är jag lite försiktig med stekt ägg (brukar sätta i gång magkatarren). Kram

  2. inspireme ❀

    Åh vad gott det ser ut! Jag älskar omelett i alla dess former (mycket protein) och varierar i all oändlighet med sallad till. Går ju att göra både vegetarisk och inte! 🙂