Annawii

LOVELY RUCKSACKS


Från Thequietriot.sg

Jag har haft en fullspäckad dag och kväll med massor av roliga jobb/projekt så strax är det dags för sängen och ”Pan am” men först vill jag bara tipsa om dessa bedårande ryggsäckar. De är helt fantastiskt söta och jag fullkomligt älskar detaljerna samt färgerna. Jg skulle inte tacka nej till någon av dem men om jag måste välja en favorit blir det nog den i brunt och orange till vänster. Den skulle kunna piffa upp de flesta outfits och jag skulle mer än gärna ha den som skol- och jobbväska i vinter!

Vilken väljer du?

/I love these amazing rucksacks from The quiet riot and especially the one in orange and brown to the left. It is adorable and I wouldn’t mind having it as a school and work bag this winter. Which color is your favorite?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Marita-Lynn Hej finaste! Jag tycker att deras kläder är rätt stora i storleken och denna klänning är lite för stor på mig. Jag brukar fålla upp just dessa klänningar några cm och få sy in lite upptill eftersom jag är så tunn där. Men när det väl är gjort finns det inga finare partyklänningar än dessa! Kram