Annawii

NEW SCALLOP SKIRT

För några veckor sedan fick jag hem min senaste Romwe-beställning (gåva) och i den låg bland annat denna fina ”scallop”-kjol i fuskskinn. Den hade egentligen massor av guldknappar fastsydda på framsidan men eftersom de inte riktigt föll mig i smaken klippte jag bort dem och nu älskar jag den! Modellen är perfekt och jag tycker att den vågiga kanten nedtill är en söt kontrast till det ganska tuffa materialet. Den kommer att passa perfekt till enklare outfits som en stickad lös tröja och ankelboots i vinter och jag ska se till att inviga den snart så att ni får se hur jag matchar den.

Vad tycks?

/I love my new scallop skirt that I got from Romwe for a couple of weeks ago! The short and tight model are perfect and I really like the constrast between the rough material and the cute scallops. It will fit perfect to casual outfit like a knitted sweater and a pair of Litas and I promise to show it in an outfit soon! Do you like it?

With the code ”HLW20” all my readers get 20 % off one order at ROMWE (valid until 31/11-11)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Hej finis! Så smart av dig att ta bort det som du inte gillade på kjolen. Den blev ju hur snygg som helst. Den vågiga kanten är jättefin. Kul på en "skinn" skjol. Skulle själv vilja ha den, hihi. Men inte med guldknapparna på.

    Kraam