Annawii

ADDICTED TO FEATHERS


Från Inlovewithfashion.com

Jag älskar verkligen min ”cut out”-klänning med fjädermönster som jag fått av LOVE och nu har de kommit i två nya versioner som jag gått och kärat ner mig i. Båda två är helt fantastiska och jag vill ha dem båda men två fjädermönstrade klänningar räcker (eller?) så jag ska försöka bestämma mig för en av dem. Just nu lutar det åt den vänstra då färgerna i den är lite annorlunda än den jag redan har och jag tror att den skulle kunna bli en vinnare i vinter. Den skulle passa perfekt till mina beiga Litas samt några vackra fjädersmycken till fest och jag tror nästan att jag måste ha den!

Vilken hade du valt?

/I love my feather printed cut out dress from LOVE and yesterday I found it in two new colors/patterns. They are both amazing but I think I like the one to the left a little bit more. It would fit perfect with my taupe colored Litas and some feather jewelry for winter parties and I think I have to have it! Which one is your favorite?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Jenny Jag har ingen aning om det stämmer. Jag har S/M på min och den sitter löst på mig så jag har svårt att tro att den är ännu mindre haha. Jag är normalt en 36/S och S/M är nog som en svensk M så M/L är kanske som en 40? Det beror ju också på vad man har för kroppstyp när det kommer till dessa klänningar. Jag är superrak och har inte mkt till former så då blir det mesta stort på mig. Egentligen ska man kanske inte lyssna så mkt på mig när det kommer till storlekar om man inte är lika rak som mig för jag tycker nästan allt är stort upptill haha ;).

    När det kommer till returer har jag ingen aning. Läs igenom villkoren på sidan och maila dem om du är osäker. De har superbra service och då får du helt korrekta svar :).

    Kram

  2. Jenny

    Underbara klänningar. Har några frågor, hur är storlekarna egentligen, 66cm för M/L runt midjan, stämmer det? Och om man beställer och det inte passar, hur gör man då när man returnerar, kostar det en massa?

  3. ANNAWII ♥

    Josefine Oj såg denna efteråt! Deras kläder är ganska stora i storlekarna. Jag brukar ta minsta och då får jag sy in eller använda skärp så att de sitter bra. Dock är kjolarna normala i storleken så tänk: klänning – stor, kjol – normal 🙂

    Kram

  4. CJ

    Åh, tusen tack fina du!

    Klänningen är helt fantastisk btw, jag hade valt den vänstra då jag gillar färger som går i naturens skala. Brun, beige, sand, grå… Love it!

  5. Josefine

    Glömde en fråga ju.. Tänkte fråga vad du tycker om storlekarna? Jag brukar ha L och nån gång ibland M. Men midjemåttena på deras M/L står det 66 cm!!! Långt ifrån svenska mått väl??

  6. Josefine

    Hej:) Vilka snygga klänningar!!! Och vilken snygg stil du har! Jag älskar verkligen din stil och blev väldigt inspirerad att titta in på deras hemsida och funderar nu på att handla där! Är dock inte förtjust att betala med kort över nätet 🙁 vet du något annat alternativ?? Jag vet att du inte skulle länka till en sida som är osäker men är lite skrajsen av mig 😛 hihi.. Tack på förhand

  7. ANNAWII ♥

    Saras, Tuvas och lilla oktoberräkans liv Samma här, den är så fin!! hihi en gravidmage tror jag blir svår att klämma in men den är, trots cut outsen, ganska snäll mot figuren så jag tror inte det är några problem att bära denna någon månad efter förlossning :). Kram finis