Annawii

TÄVLING – ELSALEONIE.SE

Nu har en av er underbara läsare chansen att vinna er favoritaccessoar/smycke från härliga webshoppen ”Elsa & Leonie” (maxvärde: 700:-). Där finner ni massor av vackra smycken och accessoarer som verkligen kan göra det där ”lilla extra” för en outfit. Själv har jag det fantastiska fjäderarmbandet på bilden ovan och är även sugen på det flätade skärpet samt den bohemiska väskan!

För att vara med och tävla ska du:
1. Gilla ”Elsa & Leonie” på Facebook (länk) samt kika in i deras webshop (länk) och välj ut vilken produkt du vill ha om vinner (max 700:-)
2. Lämna en kommentar där du länkar till produkten du valt ut (lämna även din e-postadress!)

Lycka till!

Tävling avslutad och vinnare blev söta Sarah som valde dessa fantastiska örhängen. Grattis!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helene Ljungberg

    Önskar få vinna BP3 ringen dvs den med tre ringar i ett en är underbar har kollat in den säkert 6 månader nu!!:) Strl 6 vill jag vinna.
    Kramar Helene
    ps..Jag har gillat på facebook också!

  2. Hanna

    Jag har fått ett mail om att jag är vinnaren och att Veronica kommer att kontakta mig i dagarna. Har det blivit något fel eller är det här en ny tävling? (: Skulle bara vara bra att veta om det är något som stämmer eller inte…

    Kramar!

  3. Jessica Hjorth

    Detta halsband är underbart som en påminnelse av lugnet man måste ha när man har en autistisk son. Vi har kämpat i 6 år nu med läkarbesök i många städer, vi fick diagnos i somras, nu återstår "bara" det medicinska. Detta halsband påminner om lugn och att fortsätta ha ett stort och gott hjärta för att orka. En påminnelse på att livet är underbart och ska vara det för alla, även för barn som är annorlunda. Livet blir vad man gör det till och livet SKA vara värt att leva för min son. Jag älskar dessa symboler som gör att man påminner sig själv om man tappar hoppet.
    http://www.elsaleonie.se/halsband/317-dogeared-halsband-happy-buddha-gold-necklace.html

  4. Hanna

    Efter att ha suttit och kollat igenom deras sortiment i en halvtimma bestämde jag mig slutligen för denna: http://www.elsaleonie.se/halsband/257-dogeared-halsband-whispers-cross-gold-necklace.html

    Anledningen till att jag valde just detta halsbandet är inte bara för dess skönhet utan även för den fina beskrivningen som följde med. Jag går just nu i sista året på gymnasiet och känner ofta att livet bara flyger förbi en. Man hinner inte stanna upp och uppskatta det små sakerna, man hinner inte stanna upp och lyssna. Det här halsbandet skulle jag antagligen bära varje dag för att påminna mig om att njuta av livet – att våga ta en paus och bara andas.

  5. Viktoria

    Första gången jag klicka in på din fina blogg och vad roligt med en tävling, detta lär inte bli den sista gången jag klickar in på din blogg kan jag lova! Jättefin! och så fin stil du har! 😀 Riktigt fina saker de hade på Elsa Leonie. Min favorit blev nog också armbandet. Alltså detta;

    http://www.elsaleonie.se/armband/200-plume-feather-expandable-wire-bangle-alex-and-ani.html

    Ha en super dag! och än en gång du har en jättefin blogg! Kram Viktoria

  6. Virginie

    You always so beautiful accessories, i love them! The crochet piece combined to the braided leather belt is just perfect!

    Have a nice day Anna : )

    Virginie