Annawii

ANNAWII AND LUCMI


Nu har jag äntligen fått tillåtelse att berätta lite mer om mitt lilla projekt men jag får tyvärr inte berätta allt än. Jag och en till bloggtjej (vem avslöjar jag snart) kommer att ha ett samarbete med det italienska märket Lucmi som drivs av fantastiska Luca Versetti. Vad vi ska göra är ännu lite hemligt men det har med mode att göra och känns väldigt stort för mig. Det känns extra kul att det är för Lucmi eftersom jag blev kär i deras vårkollektion direkt jag såg den och alla mina nära som fått se den tycker att den är väldigt ”Anna”. Mycket bohemiska influenser med böljande maxiklänningar, vackra mönster, fransar och virkat så det känns som rätt märke för mig att samarbeta med. Ovan får ni en smygtitt på några av mina favoritplagg från deras vårkollektion och förhoppningsvis sitter något av dem på min kropp i vår!

Hoppas att ni vill följa med på denna resa för jag lovar att den kommer att bli spännande och snart får ni veta mer!

/I am going to have a collaboration with the italian brand Lucmi and I’m so excited! I can’t tell you the details yet but it has to do with fashion and it is a pretty big project. I’m so glad and honored that Luca from Lucmi contacted me because I love their clothes. They are very ”me” with bohemian details like fringes, crochet and beautiful patterns and here you can see three of my favorite looks from their ss/12 collection. Hope you like it!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Åsa Tack finaste du! det känns så roligt att få göra det här och särskilt då det går helt i min stil, både rent stilmässigt och hur de tänker kring kläder (de ser det som något roligt och en passion – precis som jag!).

    Nu längtar jag till jag får berätta mer!! Kram

  2. Engla

    Åh gumman, Grattis bästa finaste Du! Ska bli så roligt att följa här 🙂 Och mittenklänningen ger mig STORA begär här, den måste jag ha. Vilken gudinnedröm!

    Kramar!

  3. Ida

    Men, vad spännande! GRATTIS! Blir ännu mer nyfiken nu vad det kan röra sig om 🙂 Den högra looken med vita byxor o jacka är fantastiskt snygg!

  4. Åsa

    Nääää vad kul!!! Grattis i stora mängder. Åh så glad jag blir för din skull. Detta verkar ju vara helt perfekt för dig. Såå spännande! Vilka snygga kläder sen. Och just din stil också. Det är ju fantastiskt! Stor GRATTIS igen gumman. 🙂
    Och jag hoppas vi får se dig i något av dessa plagg till våren!
    Åhh detta är stort, kul, kul, kul!
    Grattis kramar till dig bästa kära Anna!