Annawii

MONDAY MORNING


God morgon på er alla fina läsare! I dag har jag en riktigt härlig dag framför mig med lite Halens-jobb, fix med mitt projekt och så blir det sushilunch på Sagami med älskade Micke. Mums! Jag har ätit på tok för lite sushi på sistone men efter lördagens sushimiddag hos fina Therez fick jag mersmak så nu lär det bli sushi oftare. På onsdag ska vi faktiskt hem till bästa Hanna och göra sushi med barnen. Kul! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sätta i gång med jobbet så att det viktigaste är undanstökat innan lunch.

Ha en underbar dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ANNAWII ♥

    Åsa Hej finis! Om du inte har provat sushi -do it! Men det kan nog vara smartast att köpa det på restaurang innan du provar att göra hemma så att du vet hur det ska smaka :). Det r en mina favoriträtter och hade jag råd skulle jg äta det en gång om dagen hihi :).

    Kram

  2. Åsa

    Hej gumman! Hoppas helgen har varit bra för dig. Har hunnit in små korta snabbisar och läst lite av dina inlägg. Mer fick jag inte tid till. Mina helger kan verkligen vara hektiska. vill bara att du ska veta att jag följer dig även om jag inte "syns" bland kommentarerna 😉

    Vet du sötis att jag har aldrig ätit sushi. Jag har aldrig blivit bjuden på det hos mina vänner heller. I "mitt gäng" äter vi oftast lagad varm mat.
    Kanske jag skulle ta och väcka tanken i dem och ge som förslag att äta sushi nästa gång vi har tjej träff, haha!! Men ingen av oss vet hur man gör?

    Är det verkigen så gott då? Fniss.

    Önskar dig en jättefin dag och lycka till med jobbet! kraaam.