Annawii

BFF DATE, GOD MIDDAG & LÅNGDRAGEN NATTNING

God morgon raringar! Igår hade jag en bra dag trots trötthet med en skön långpromenad tillsammans med lillan och mamma i solen, besök av bästa vännerna plus en riktigt god middag här hos mina föräldrar. Pappa hade bland annat kört färsk blomkål och broccoli i matbereredaren som sedna fått koka en stund ochd et blev så gott! Jag ska faktiskt få ta hem resterna och tänkte testa att göra vegetariska ”bollar” av det tillsammans med ägg eller ströbröd. Tror det kan bli supergott! Nttningne igår blev dock utdragen men det gick bättre än i förrgår så det går framåt. Igår var hon inte alls lika uppspelt utan bara lugnt nyfiken så efter amning, flaskmatning, och lite benmassage somnade hon efter två timmar så jag kortade ned nattningen med en timme. Skönt! Hon grät heller ingenting utan låg bara och kikade nyfiket omkring sig. Mitt älskade lilla hjärta!
Planerna för i dag är att ta en skön promenad med lillskruttan och när Micke slutar bär det av hemåt. Det har blivit tvärkallt så jag hoppas temperaturne hemma är hyfsad men jag skruvade upp alla element innan vi åkte så jag håller tummarna. Går visst inte att lita på väderrapporterna just nu för hade jag vetat att det skulle ligga på minus 19 i dag hade jag nog aldrig vågat lämna huset men det är å andra sidan bara en natt så det kan ju inte vara så farligt (ta i trä). För övrigt är jag extra kär i vår lilla skrutt just nu för hon är så otroligt charmig och gör framsteg varje dag. Först vändningarna och igår hade hon gjort salivbubblor så det märks att hon är i utvecklingsspår tre nu. Ska testa att göra lite saker som jag läste att man kunde göra under denna fas (låta dem känna på olika material, testa olika ljudlägen m.m.) i dag för att se hennes reaktion. Allt är så spännande nu!
Vad hittar ni på i dag raringar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Jag höll också på sådär med jättelånga nattningar tills min mamma sa: "Han kanske helt enkelt inte är så trött?" =)
    Det finns knep man kan kolla efter, gnuggningar i ögonen, gäspningar, gnäll osv. Jättesvårt jag vet! Men ibland är det bättre att gå upp en stund och försöka natta igen lite senare.
    Hon är verkligen supersöt eran lilla diamant!

    1. ANNAWII

      Jo absolut och hon är ju trött, hon gäspar, suger på handen trots att hon ätit os.v. men jag tror helt enkelt att hon är för nyfiken just nu. har läst att sömnen kan vara krånglig i denna fas så vi uthärdar och vi hade det mysigt under nattningen igår så jag klara inte :).
      Kram fina

  2. Ida

    Söver i sele om min på 4 månader har svårt att komma till ro 🙂 vagn om vi är utomhus men inte på kvällen. Sen kan hon ju ändrat lite sovrytm iom utvecklingsfas osv? Min sov typ dygnet runt till 3 månader och nu sover hon kanske 4h på dagen uppdelat på 3-4ggr och natt mellan 19-07, med matningar däremellan förstås! Kram