Annawii

BLOPPIS TIME

Jag har påbörjat en seriös utrensning av mina garderober på order av micke så nu har jag börjat lägga upp fler plagg/skor/smycken i bloppisen och fler kommer i veckan! Det finns allt i från märkesgrejer från Guess, Cambridge satchel och Jones&Jones till budgetmärken så det finns något för alla och jag har riktigt schyssta priser. Jag funderar även på att ha en riktig Bloppis här i Umeå tillsammans med några andra bloggtjejer men jag vill ge er förtur då inte alla har möjlighet att komma hit!
Här hittar ni min Bloppis, hoppas ni hittar något fint!
/I have started to clean my closets (Mike ordered me to do it hihi 😉 so now I have started to add more items to my Bloppis and more will come next week! You can find everything from brands as Cambridge satchel, Guess and Jones&Jones plus budget brands so there is something for everybody and I have really good prices. Here is my Boppis, I hope you find something pretty!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Det kan vara skönt att få bort en del ibland, gjorde det själv för ett tag sedan. Har man inte använt ett plagg på över ett år finns det ingen anledning att ha kvar det:)

    1. ANNAWII

      Oja! Jag brukar vara duktig men Micke tycker inte att jag är tillräckligt hård när jag rensar så nu är det rensning på riktigt haha