Annawii

SKÄRTORSDAG

God morgon torsdag och hej skärtorsdag! Igår hade jag en bra dag trots illamående för jag fick hänga med bästa Therez och Juni en stund och vi handlade påskgodis samt åt lunch ihop. Mysigt! Blev så klart ”Sen street kitchen” och man kanske kan tro att jag är sponsrad av dem men det är jag tyvärr inte, det är bara en av få matställen som faktiskt funkar mot mitt illamående hihi. Mycket ingefära, chili och soya gillar tydligen lilla kakan där inne ;). Planerna för i dag är jobb och sedan är jag påskledig i fyra dagar. Mysigt! I morgon blir det myspysdag med Micke och på lördag ska mina föräldrar bjuda oss på middag så det ser jag fram emot. Är så tacksam att alla mina närmaste visar sån tolerans och tålmodighet med mig under denna tid för jag är verkligen inte lätt att ha att göra med rent matmässigt. Bara en sån vanlig sak som gurka får det att vända sig i magen bara jag tänker på det så alla delar på bordet måste vara noga utvalda och godkända. Tur detta inte varar för evigt!
Vad gör ni i dag sötnosar och i påsk?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Minns en påsk med släkten när jsg var nygravid, ingen visste något. Tvingade mamma att ställa ut plantan med rosmarin och kunde inte känna doften av kaffe, så jag fick lämna rummet. Ändå förstod de inget 🙂 numera däremot tror de att jag är gravid bara jag har en pösig tröja…

  2. ISA

    åh segt med illamåendet, men de flesta säger det blir bättre för varje vecka. Hoppas! Det lär nog vara värt det i slutändan hursom 😉 Kram på dig!