Annawii

A BETTER START OF THE DAY

God morgon världens bästa läsare! I dag börjar jag sent så jag har startat dagen på bästa vid med en smarrig frukost och morgonpromenad. Härligt! Efter att ha levt på mackor och wraps i ett par veckor (jag snöar så lät in mig på olika livsmedel) har jag äntligen börjat bli mer peppad på matlagning igen så nu osar jag av inspiration. Igår testade jag att rosta ”butternut squash” och färsk broccoli i ugnen med lite smulad fetaost och det blev så gott! Jag är även sugen på att slå till på en råsaftcentrifug efter att min vän Sandra tipsat om dem för de verkar vara så bra. Tänk att göra sin egen morotsjuice, spenatshots och ”anti förkylnings”-juicer med massor av ingefära. Mums! Nåväl slutpratat om mat, planerna för dagen är jobb och sedan blir det lite fix med våra garderober i kväll. Jag och Micke har gjort en deal som innebär att jag får sjukt mycket mer plats så nu kan jag äntligen få ordning och reda. Så skönt! Vad ska ni hitta på i dag sötnosar?
Ha en toppendag!
/Good morning sweethearts! Today I’m starting to work late so I have started my day with a yummy breakfast and a morning walk. Lovely! After a couple of weeks with mostly sandwiches and wraps I have finally started to feel more inspired to cook real food so now I feel super inspired. Yesterday, I grilled butternut squash and fresh broccoli in the owen with some feta cheese and it was so delicious! I also want to try to make my own veggie juices so now I want a more advanced juice maker. Imagine to make your own carrot juice, spinach shots or ”anti flu” juices with ginger and lemon. Yummy! Well well enough about that, my plans for the day is to work and afterwards I will start to clean our closets. Me and Mike had made a deal which will give me much more space and I’m so glad for that! What are you doing today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Mycket är väl kyckling eller kött, men mycket går väl att byta ut mot quorn t ex. Ta en titt vettja, smaklig spis och trevlig helg!

  2. Nina

    Mycket är väl kyckling eller kött, men mycket går väl att byta ut mot quorn t ex. Ta en titt vettja, smaklig spis och trevlig helg!

  3. Sandra Ankarstrand

    Har en exakt likadan bricka som jag fick av min mormor i söndags som hon haft i 40 år vid drinkbjudningar som hon så fint kallade det. Vet du var den är ifrån? Min mormor minns inte. Och var är ljushållarna ifrån? 🙂

  4. Emma Hå

    Jag har en sådan centrifug, men den står tyvärr oftast oanvänd eftersom det är en rent h*****e att diska varenda lite del så fort man använt den. Fruktköttet hamnar i hela maskinen… =(
    //Emma Hå

  5. Nina

    Här laddas det inför babysim i eftermiddag. Så mysigt och lilla L plaskar och tjoar så det måste ni bara gå på om ni får barn nån gång 🙂 Ladda ner Icas app och kolla in billiga veckan-recepten, finns mycket gott/lättlagat där!

    1. ANNAWII

      Underbart!!
      Ja har de mkt vegetariskt också? äter visserligen lite kött nu och då eftersom jag gått och blivit så tunn men föredrar att laga vegetariskt.
      Kram

  6. Citrin

    Råsaftcentrifug är jättetrevligt men eftersom de är lite meckiga att rengöra så använder man dem kanske inte så mycket efter ett tag hehe. Jag som äter LCHF sedan året började ångrar det köpet en smula, inte mycket jag kan dricka nu liksom suck 😛