Annawii

VI HAR FÅTT TESTA MATSMART.SE

I samarbete med Matsmart.se | Innehåller annonslänkar
Vi har fått testa att beställa från Matsmart.se* via Boostified och det var ett väldigt uppskattat samarbete då jag varit supernyfiken på deras webshop! De jobbar för att minska matsvinn genom att sälja varor som annars skulle ha slängts på grund av överproduktion, kort datum, säsongsvaror och förpackningsbyten. Det tycker jag är grymt bra då jag ogillar matsvinn skarpt och sedan är det ju en bonus att man får köpa varorna riktigt billigt!
Det är främst torrvaror som säljs då de ska kunna skickas till hela Sverige så det är mycket skafferivaror, drycker och godis men även hygien och barnartiklar. Vi passade på att beställa en platta Trocadero Zero som är storfavorit här hemma och majskakor i snackstorlek, sockerfritt godis* och tuggummin*. Det gick på drygt 300:- med frakt och enligt Matsmart sparade vi 350:- men jag tror nästan det blev ännu mer. 
Jag är mer än nöjd med beställningen då frakten var snabb (ca: 3 dagar), priset bra och vi hittade produkter vi ändå skulle ha köpt i vanliga fall. För jag tycker inte att man ska handla bara för att det är billigt för då kanske man ändå inte använder varorna men hittar man produkter man annars köper är det grymt! Jag har redan börjat plocka ihop en ny order då jag såg att de fått in mina favorittuggummin till nästan halva priset och så blir det nog lite skafferivaror då vi vill få ner våra ganska höga matkostnader. Såg att min vän Therez fyndat massa bönpasta och det är ju grymt då det brukar vara rätt dyrt i vanliga butiker!
Har ni testat Matsmart?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.