Annawii

ANNAWII ♥ LOOKALIKES

Jag älskar att hitta kända lookalikes åt andra men själv tycker jag inte att jag är särskilt lik någon kändis. Dock brukar jag få höra att jag är lik tre stycken och det är bohodrottningen Rachel Zoe, alven ”Galadriel” i ”Sagan om ringen” samt popstjärnan Kesha. Försnämnda beror nog mest på stilen, vår förkärlek till stora solglaögon och lockigt hår samt liknande kroppstyper för vi är inte särskilt lika i ansiktet. Håret spelar nog även en stor roll när det kommer till likheten med ”Galadriel” samt att jag gillar att klä mig i ljusa färger på vintern för det är oftast då jag får sådana kommentarer. När det kommer till Kesha blev jag mest förundrad första gången någon sa det då vi har så otroligt olika stilar och det är näst intill omöjligt att hitta en ”vanlig” bild på henne men jag ser vissa likheter efter att ha Googlat henne. Smala, raka läppar, lite småsömniga ögon och ljusa är vi båda två så under allt smink och grimaser finns det absolut en likhet! Jag vet inte riktigt varför jag är så besatt av lookalikes men jag tycker att det är så roligt och i min närhet har jag en Zlatan (Micke så klart), en äldre Chloe Sevigny (mamma var jättelik henne som ung) samt en Lauren Conrad (min chef är så lik henne). Inte illa va hihi ;).
Är ni som jag och har ni i så fall en lookalike?
/I love to find famous lookalikes for others and even though I haven’t found one for myself, I sometimes get to hear that I look like Rachel Zoe, the fairy ”Galadriel” plus the popstar Kesha. I think people think that I look like Rachel Zoe thanks to our styles, body shapes and that we both love big sunnies and curly hair. I also believe that my hair and style is the main reason to why people think I look like ”Galadriel”. When I curl my hair and wear bright clothes, I think I have ”fairy potential” haha ;). When it comes to Kesha, I believe that we have some features which are similar. We both have small, sleepy eyes, thin lips and the same skin and hair color. But our styles are very different so it’s hard to see the similarity in the most photos! I don’t know why I’m so obsessed of lookalikes but I think it’s so much fun and in my friend/family circle I have a Zlatan (Mike), an older Chloe Sevigny(my mum looked just as her when she was younger) plus a Lauren Conrad (my boss looks as her). Not bad at all hihi ;). Do you have a lookalike?
Photo source: 1, 2, 3, 4, 5
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. LORISSA LOVEBOMB

    När jag hade långt hår fick jag höra att jag var lik Prinsessan Madeleine, Anna Pärson och Reese Witherspoon. Jag tror det är för att jag har ljust råttfärgat hår och underbett och runda kinder. Nu när jag inte har hår så säger de att jag liknar ungefär alla med samma frisyr som jag.