Annawii

HAPPINESS IS HAPPINESS

Tänk hur snabbt man kan börja må bra efter en ordentlig svacka bara genom att få sova, omge sig av bra människor och slippa stressa. Det känns som att jag gått från botten till toppen på bara en dag och det är en fantastisk känsla! Nu kan jag le med hela hjärtat igen och jag känner mig lugn men ändå upprymd i kroppen. Igår kunde jag till och med fjanta loss när vi fotade lite outfitbilder och det känns så skönt att jag äntligen är mig själv igen och kan fjanta mig, skratta och bjuda på mig själv. Det har jag inte kunnat alls den senaste veckan och jag har saknat det. Nåväl, planerna för i dag är att bara njuta av Mickes sällskap, vila, ta långa promenader och ”bara vara”. Förr var jag superduktig på sistnämnda men de senaste åren har jag fått stora problem med att stressa ner så nu försöker jag hitta tillbaka till det. Det är svårt då mitt huvud är sönderstressat men myrsteg är bättre än inga och för varje gång jag lyckas varva ner utan dåligt samvete går det lite lättare nästa gång. Det är helt enkelt som allt vi måste lära oss, man kan inte göra allt på en och i längden är det faktiskt bättre att skynda långsamt än att stressa fram något! Kloka ord på en söndagsmorgon va haha ;). 
Ha en toppendag raringar och ta hand om er!
/It’s fantastic how fast you can feel good again after a bad week just by surrounding yourself by good people, get lots of sleep and don’t stress. It feels like I’ve gone from the bottom to the top in only one day and it’s an amazing feeling! Now I can smile from my heart again and I feel calm but still excited and happy. Yesterday I even had the energy to fool around when we had a photo shoot and it feels so nice to finally feel like myself and be silly, laugh a lot and to not take myself too serious. Well well, my plans for today is to relax, take long walks with Mike and just enjoy life. I have been so stressed the last couple of weeks so now i need to focus on getting my calm back so I don’t get sick! Have a lovely sunday babes!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Vad skönt o höra att du mår bättre, underbart, så glad jag blir! Och skönt också att själv få känna hur snabbt allt kan vända, det ger hopp:) Jag känner igen mig mkt av det du skriver. Jag har haft en tuff helg o nu ligger jag här i sängen o pustar ut efter jobbet. Ska försöka njuta av en lugn o välbehövlig kväll o laga nåt gott ikväll. Tänk att öva sig i att ta det lugnt kan vara så svårt ibland;)

  2. thesadbox

    Hej härliga du, så bra att läsa att du mår bättre nu och att det har vänt. Jag har en jobbig vecka framför mig, ska flytta och har massa möten på jobbet som ger mig magknip men det blir bättre snart hoppas jag..efter den här veckan kommer jag att bo i en ny lägenhet och jag längtar!

    1. ANNAWII

      Hej finaste! Ja det vänder alltid, även när man tror att det inte ska göra det så håll ut vännen! Läser för övrigt din blogg lika slaviskt som alltid men är sämst på att kommentera, ska bli bättring på det nu!
      Kram <3