Annawii

NEW MORNING, NEW HABITS

God morgon sötnosar! Igår hade vi en supermysig dag som avslutades på bästa vis med min vegetariska quornfärssås och sedan popcorn framför ”Captain Phillips”. Riktigt bra film! Planerna för denna söndag är att äta en smarrig frukost strax och sedan bara ta det lugnt samt hämta ut ett par paket. Ovan ser ni förresten en del av mitt ”nya liv” för jag försöker dra ner på mitt Pepsi max-drickande så just nu dricks det en hel del bubbelvatten med hallon i här hemma. Om jag lyckas få bort mitt hemska Pepsi max-beroende ska jag nog unna mig en kolsyremaskin för det blir både billigare samt bättre för miljön. En ”win-win”-situation helt enkelt! Vad gör ni i dag kära läsare?
Ha en toppendag och tack för att ni finns!
/Good morgon sweetie pies! I had a lovely day yesterday and we ended it perfectly with my yummy vegetarian pasta bolognese for dinner and popcorn in front of ”Captain Phillips”. Such a good movie! My plans for today is to eat breakfast soon and afterwards we will just relax and pick out a package at the post office. At the photo above you can see a part of my ”new life” in form of sparkling water with frosen raspberries which I’m trying to replace Pepsi Max with. I hope I will get free from my addiction to Pepsi Max and if I do, I will buy a carbonic machine because it will be cheaper to make my own water and so much better for the environment! What are you doing today babes?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Citrin

    Älskar Loka, typ alla smaker utom pepparkaka och choklad haha! 😉
    Vet att du är engagerad i människorrättsfrågor så om du vill bli mer "anti" de stora läskbolagen så kan du försöka leta info om hur t.ex Coca-Cola utnyttjar vattnet i områdena kring Indien för att göra läsk av det, sedan intalar de befolkningen att cola är mycket nyttigare än vatten för att tjäna extra pengar, och så får barnen näringsbrist och dåliga tänder m.m… Usch får ont i magen av att tänka på det.
    Och tänk på mig som pepp! Haha. För ett år sedan slutade jag röka, efter att i 6 år haft rökningen som en stor del av min identitet. Och 2:a januari i år slutade jag med socker/godis/onyttiga sötsaker. Båda dessa grejer går hur bra som helst… Så kan jag så kan du! 🙂

    1. ANNAWII

      hihi jag gillar t.o.m. de smakerna, fast bara i lagom dos.
      Ja du har helt rätt och vi har hittat en budgetkolsyremaskin nu på CDON som inte är en Sodastreamer (Israelisk produkt) så jag tror vi slår till. Kommer att känna bättre i såväl plånbok som hjärta och kropp!
      Kram och tack för peppan babe

  2. Ullis

    Men varför dricka så mycket hela tiden? Kolsyra i olika former gör att du tappar aptiten och det var väl inte det du ville?!
    (Skrivet i all välmening förstås)

    1. ANNAWII

      Som jag skrev försöker jag ju komma ur det och okolsyrat funkar inte riktigt för mig, tycker inte det släcker törsten. Bättre med kolsyrat vatten än kolsyrad läsk iaf ;).

  3. Emelie

    Vilken fin bild provade att smaka Lokan
    med glass smak men det var inget för mig..Min favorit är ramlösa mango. Annars är jag ingen vatten människa direkt. Ha en bra dag! 🙂

  4. ellen

    det kommer du klara galant! tillsist så smakar säkert inte en pepsi max lika gott längre. jag är så glad att jag inte gillar läsk överhuvudtaget! idag tänkte jag åka på loppis faktiskt. hoppas på fynd! 🙂

  5. Daniela

    Förra sommaren var jag i Sverige. Då smakade jag på 2 olika Loka för första gången. De var så mumsiga smakade exakt det som det skulle 🙂
    Ha en härlig söndag!