Annawii

MY SLEEP LIST

När brukar du gå och lägga dig?
Vi brukar gå och lägga oss i sängen vid 21 men då ser vi serier/läser och lyssnar på poddar ett tag så oftast kanske det blir sängdags vid 23-tiden.

När vaknar du?
Jag vaknar oftast kring 4.30 av mig själv men brukar försöka somna om/dra mig en stund. De få gångerna jag sover till sju är jag överlycklig för som ni säkert vet är min sömn inte superbra.

Är du morgonpigg?
Oja!

Vad gör du i sängen innan du somnar?
Vi ser oftast på serier/film och lyssnar på en pod.

Vad finns på ditt nattduksbord?
En ananaslampa, en dikt min mamma skrivit till mig och lite fina vaser och doftljus.

Hur är din säng bäddad?
Med Odd Molly-påslakan och vanliga vita kuddfodral från Ellos.

Bäddar du sängen varje morgon?
Normalt sett ja, men sedan vi klädde om sänggaveln och införskaffade våra fina påslakan från Odd Molly är vi inte lika noga längre med det eftersom det är lika fint obäddat. Plus att jag kan krypa ner och vila på dagen utan att behöva känna att jag ”stökar till” nu när jag är ledig .

Vilken låt är allra bäst att somna till?
Jag lyssnar inte på musik när jag ska sova.

Vad är ditt bästa sova gott-tips?
Nybäddat, renduschad, svalt sovrum i kombination med fluffigt täcke, varken mätt eller hungrig samt lugn i kropp och själ. Har jag alla de komponenterna brukar jag somna gott!

Hur sover du egentligen?
Jag sover helt platt på mage med huvudet åt vänster och armarna längs sidorna. Ser nog ganska lustigt ut och är nog INTE så bra för nacken men det är sååå skönt för stela mig att få ligga med alla lemmar helt raka haha ;). 

Vad har du på dig när du sover?
Inte ett jota hemma! Hatar när något skaver på kroppen så innan jag lägger mig rättar jag alltid till lakan, påslakan och kuddar så att inget ska kunna skava mot huden. Är väldigt känslig så jag sover alltid sämre när jag sover borta och måste ha kläder på mig.

Hur är din sovfrisyr?
Uppsatt i knut eller fläta.

Vad har du för säng?
En hård Vikingsäng med extra fast bäddmadrass. Perfekt för lätta mig som sover på mage!

Vad gör du mitt i natten?
Jag går upp och kissar 2-3 gånger och när jag inte kan sova surfar jag på mobilen = inte bra men har ni haft sömnsvårigheter förstår ni nog situationen och frustrationen.

Hur gör du för att få ett mysigt sovrum?
Huvudfokus på en fluffig lyxig säng och sedan luftigt inrett med mycket vitt, tunna material och inte övermöblerat. Det ska vara rofyllt och avslappnande. 

Vad är det konstigaste stället du har sovit på?
Oj, så svår fråga eftersom jag var ett ”Wild child” som tonåring. Men på golvet i ett garage hos en vän, på ett parkettgolv och så vidare. Jag var inte så brydd som ung utan fokuserade me rpå att ha kul än sömn ;).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.