Annawii

ANNAWII AT KLADER.NU

Nu ligger äntligen min senaste recension för Kläder.nu uppe och denna gång har jag testat att beställa från Riverisland.com. Om ni läser recensionen lär ni märka att jag var väldigt nöjd och jag har redan hunnit beställa därifrån en gång efter det. För övrigt är det superkul att göra mer ordentliga recensioner så det är kanske något jag borde satsa på här i bloggen då jag beställer så pass mycket på nätet. Är det något ni skulle vilja läsa om?
Här hittar ni recensionen finisar!
/Now are my latest review for Kläder.nu published and this time I tested to order from Riverisland.com. I was very pleased with how it worked and I have already made a new order from them. I really like Kläder.nu’s concept of testing and reviewing different online shops so maybe I should do that in my blog too since I do almost all my shopping online. Is that something you would be interested in? Here you can read my review (in swedish only unfortunately)!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Det hade varit super! Tror många drar sig från att beställa från utlandet!
    Lite synd, för ibland när jag beställt från England har det gått snabbare än ex H&M!
    Kram

  2. Sanna

    Hej Anna,
    Jag skulle behöva lite inspiration från dig till ett festoutfit (nattclub/AW) där basen är ett par nya byxor från H&M som jag har köpt. Byxorna är mintgröna, slimmade som ett par tights, höga i midjan och har silverblänk över hela byxorna. Skit fräna tänka jag när jag köpte dem, men sedan kom jag hem och insåg att jag har ingen aaaning om hur jag matchar dem. SNÄÄÄLLA HJÄLP MIG! 🙂 Kram

  3. Eva

    Å, River Island har så mycket fint! Jag vill väldigt gärna läsa dina recensioner från olika shoppar! Och väldigt gärna hur mycket det brukar landa på i tull- och momskostnader när du beställer från USA!

    1. ANNAWII

      Ja sånt skulle jag absolut ta med! just nu är det ju många webshoppar som man slipper tullkostnad på och det kan ju också vara värt att veta! Kram

  4. jenny

    Åh hå hå, jag jobbade förut med att ’supply’ river island med kläder som företaget jag jobbade för köpte in ifrån fabriker. Kul att det går för alla i sverige att köpa!