Annawii

DIP DYE SKIRTS

Pink, blue and green dip dye skirts from Romwe.com
Som ni säkert vet är jag ett stort fan av söta kjolar och dessa ”dip dye”-färgade kjolar från Romwe är inga undantag! Modellen ser helt perfekt ut och jag gillar verkligen färgerna som känns härligt somriga. Själv skulle jag helst av allt vilja ha den blå i mitten och den hade jag gärna matchat med en vit virkad topp, nudefärgade klackar och en pastellfärgad clutch. Riktigt vårchict! 
Vilken färg väljer du?
/As you probably know, I love cute skirts and these dip dye colored skirts from Romwe are no exceptions! The model looks perfect and I really like the colors which feels very summerish. Personally, I would like to have the blue in the middle and I would match it with a crochet top, nude heels and a pastel clutch. Very spring chic! Which color do you prefer?
With the code ”Second50%” you get 50% of the second pair of tights you buy at Romwe
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Joho

    Hej!
    Har du några bra shoppingtips i Chicago? Och då tänker jag främst förutom de stora kedjorna. Hittade du några coola, annorlunda imorgon roliga sko, smyckes eller klädbutiker när du var där?
    Åker dit om ett par dagar och är riktigt sugen på en massa shopping g 🙂

  2. Jennie

    Jag måste gå emot lite och säga att jag har lite svårt gör denna typ av kjol. Tror helt enkelt att jag är för gammal för att tycka den är snygg. Det ju så med mode att det kommer och går. Men när jag var barn, så hade min mormor liknande kjolar vilket gör att det är svårt att tänka sig själv ha den. Men jag ska aldrig säga aldrig gör då är det väl jag som går runt i en rosa i sommar:)