Annawii

TGIF & A NEW JOB

God morgon sötnosar och hej fredag! I dag kan jag äntligen berätta min lilla hemlighet som jag skrivit om å sistone och det är att jag byter jobb på måndag. Jag har nämligen blivit handplockad som VM (Visual Merchandiser) till Rut&Circle här i Umeå och det känns superkul samtidigt som det känns trist att läma Joy. Men det var ett litet för bra erbjudande att tacka nej till och nu kommer jag att få jobba ännu mer med det jag brinner för – butiksstyling & Instagram. Spännande! Jag börjar som sagt var på måndag så jag jobbar mina två sista dagar på Joy nu och det lär bli gråtkalas på jobbet i dag. Kommer att sakna mina kollegor väldigt mycket och jag är så tacksam över att jag fått 1,5 år med dem, det har varit en minst sagt fartfylld och lärorik tid! Nej, nu ska jag göra mig i ordning för sista dagen med chefen och jag önskar jag hade en vattenfast mascara här hemma för jag vet inte hur snyggt det kommer vara med en jobbande liten ”panda” i butiken ;). Vad gör ni i dag?
Ha en bra dag och fin start på helgen!
Sista dagen att tävla i Andrea G design-tävlingen i dag!
*Inlägget innehåller Affiliate-länk
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Stort grattis till jobbet, hoppas verkligen att du kommer trivas! 🙂 Det låter ju perfekt för dig, och vilken grej att bli handplockad så där! Nu blir vi grannar i Utopia. 🙂

  2. Anna

    Stort grattis, de har gjort ett riktigt kap:)! Vilken härlig känsla att bli handplockad! Ruth & Circle är en favorit och nu kommer de bli snäppet bättre ändå!!