Annawii

NECKLACE LACE TOP

Necklace lace top from Topshop.com
I bland kan jag sitta och skratta åt mig själv hur exalterad jag kan bli av något så enkelt som en vacker topp men visst är det något speciellt med denna? Direkt jag såg den blev jag småförälskad och jag fick upp en bild i huvudet på hur jag skulle vilja matcha den i vår. Tänk er den till en lite lagom retroinspirerad outfit med ett par ljusa ankellånga byxor, pumps, en nätt tweedjacka plus en fyrkantig clutch och lockigt hår. Det är perfektion i mina ögon och jag är lite sugen på att klicka hem den då den inte var så fasligt dyr!
Gillar ni den sötnosar?
/Sometimes I can laugh at myself because I get so excited by beautiful things, but isn’t this top amazing? The moment I saw it I fell in love and I got a picture in my head of how I would like to match the top. It would look amazing with a pair of bright ankle-lenght pants, heels, a neat tweed jacket plus a square clutch and wavy hair. It is retro perfection and I will might buy it since it’s not that expensive! Do you like it sweethearts?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kari FM

    Hvilken skjønn topp. Jeg har en med sånn smykkekrage jeg også. Veldig vakkert. Kan jeg spørre deg om et par råd. Jeg har sett på 2 fine cardiganer som er litt like, men likevel ulike. Hvem skal jeg satse på av disse 2: http://www.hm.com/no/product/09109?article=09109-A eller http://www.lindex.com/no/dame/overdeler/dressjakker/6961706/Jakke/?styleId=45947517
    Jeg har også lyst på en bomberjakke, og har funnet 2 fine alternativ.Denne grønne fra Lindex:
    http://www.lindex.com/no/dame/overdeler/dressjakker/6911871/Jakke/?styleId=39782445 eller denne fra Kappahl: http://www.kappahl.no/article/bluse_462028. Hvem skal jeg velge? Jeg er lys med blå øyne (sommer i fargeanalyse).