Annawii

WAITING AND WAITING ♥

God morgon raringar! Ingen bebis än som ni säkert förstår och både jag och Micke håller på att bli tokiga haha. Tur han är ledig denna helg i alla fall för det underlättar att ha någon att umgås med plus att han är så rar och rolig (igår fick han mig att skratta så att jag fick värkar). Vi tog faktiskt en kort promenad igår och sedan handlade vi hem lite god mat (hur fin var inte croissanten Micke mumsade på till mellis?), såg film och mös. Blev dock lite rastlös innan middagen så då åkte vi hem till mina föräldrar och hämtade bebiskort på mig för att jämför bilden på lilla ”C” med mig och nog har hon min näsa. Vår lilla gullefjutt ♥.
Planerna för i dag är typ att tvätta sängkläderna och försöka ta oss ut en sväng så att tiden går. Det är en så konstig känsla just nu för det känns som att livet står lite på paus då allt vi tänker på är ”när kommer hon” så vi kan inte planera så mycket plus att jag inte orkar så mycket. Som tur är har vi ett möte inbokat på torsdag ifall hon inte kommit då så inom en vecka bör hon ju vara här. Hoppas dock på tidigare för jag är så extremt låg och har så lätt för att hetsa upp mig. Tänk er PMS gånger 10 (eller 100 kanske Micke skulle säga) så har ni mitt mood just nu. Kommer göra mig ovän med någon om jag inte passar mig så jag ska försöka att hålla mig undan irritationsmoment (typ köer, Facebook, gå på stan) så mycket det bara går då jag inte vill gå ”bananas” på någon helt oskyldig okänd människa haha ;). 
Vad gör ni i dag, har någon av er fått barn än som också väntar?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Jag har fått mina 2 barn före bf så jag kan inte föreställa mig väntan på övertid. Råder ändå att passa på att sova, kolla serier och bara vila för sedan blir det fullt upp! Men såklart helt underbart ❤️

  2. M

    Hur länge "får" du gå över? Det är ju olika i olika landsting det där. 14 dagar gäller där jag bor. Har du fått tid för igångsättning?
    Håll ut! Snart är hon här!

  3. Marielle

    Usch, stackars dig som gått över så länge nu! Jag gick bara över två dagar men tyckte ändå det var hemskt.. ska hålla mina tummar stenhårt för att lilla bebisen tittar ut idag!