Annawii

BALAKLAVAS FÖR BARN

Inlägget innehåller annonslänkar för Babyshop.se
1* (315:-), 2* (259:-), 3* (425:-), 4* (359:-), 5* (259:-), 6* (199:-)
Ett vinterplagg som jag verkligen uppskattade till lillan förra året var hennes fina ullbalaklava från Joha och i år skulle jag också vilja
ha en baclava för det är perfekt för små känsliga kinder de kallaste dagarna. Ovan har jag plcokat ihop ett par favoriter och jag gillar särskilt nummer 2 och 3 som både är fina och ser väldigt sköna ut. Den med öron är ju dessutom så otroligt
söt så det blir kanske den för dne tror jag lillan också skulle gilla hihi.
Kör ni på balaklavas?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Ja vi kör på Fix från Lindex eller Reimas. Har i år även köpt tunnare i ull att ha under ex hockeyhjälm osv 🙂 Gillar att reimas har reflexdetalj ??

  2. Laura

    Lite språkpolis nu men det heter balaclava (alternativt balaklava med K), inte baclava. Baclava är ett bakverk :). Påpekar i all välmening eftersom jag förutsätter att SEO och rätt nyckelord är viktigt för bloggen av flera skäl, ffa i inlägg som är samarbeten (såg att det stod baclava genomgående även i inlägget från förra vintern som du länkat till).
    Och som svar på frågan så kör jag balaclava till både lillen och mig själv, jag har den dock mest i slalombacken under hjälmen :). Trevlig helg!