Annawii

SNAPSHOTS FROM HELENS UNDER

Igår kilade jag förbi på Therez jobb, ”Helens under”, efter skolan för att spana på bikinis och då passade jag på att fota lite i butiken. Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag är smått besatt av badkläder och de hade så mycket fint från Maaji och Phax som ni ser ovan. Både jag och Therez stod och drömde oss bort till varma stränder när hon visade mig nyheterna och sedan drömde jag mig bort i inredningsvärlden då de har så fint i butiken. Jag älskar när man dukar upp vackra bord med massor av doftljus, fina påsar och karameller. Jag borde nästan jobba i en karamellbutik (fast då skulle jag äta upp allt godis så den skulle nog inte gå så bra haha ;).
Hoppas ni gillar bilderna sötnosar!
/Here is a couple of snapshots from my visit at Therez work at ”Helens under”. I don’t know what’s wrong me but I’m obsessed with swimwear and they had so many beautiful bikinis from Phax and Maaji as you can see above. Both me and Therez dreamed us away to white beaches when she showed me the new bikinis and I also got lots of interior ideas since the store is so pretty! I hope you like the photos sweethearts!
Find Maajis new collection here
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Just bikinis är något jag också gillar otroligt mycket! Jag köper på mig nya varje år, även fast jag vet att jag har massor i garderoben. Det är ju något med just kläder man får ha när man mår bra, alltså när det är soligt och varmt! 🙂